• Головна
  • Куди сходити у Дніпрі: концерти, виставки та інші заходи на вихідних
13:00, 26 серпня 2023 р.

Куди сходити у Дніпрі: концерти, виставки та інші заходи на вихідних

Куди сходити у Дніпрі: концерти, виставки та інші заходи на вихідних

Цими вихідними у Дніпрі можна цікаво провести дозвілля. Відбудеться чимало цікавих культурних, мистецьких, інтерактивних та спортивних заходів.

Про це повідомляє сайт 056.

Концерт Арсена Мірзояна.Глядачів чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, фантастичної атмосфери просто неба і найулюбленіших пісень.

26 серпня 18:00 - Палац культури Машинобудівників. Квитки від 300 грн.

Концерт гурту "Видимість пристойності". Музиканти виступатимуть із авторською рок-програмою.

26 серпня о 19:00. Січеславська Набережна, 15а. Вхід: вільна донація, необхідне попереднє бронювання.

"Гранд-концерт" у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету. Виступатимуть солісти опери, артисти балету, хору та симфонічного оркестру Пройде у рамках відкриття 50-ого ювілейного сезону за участю солістів Метрополітен-опера, Ла Скала, Київського, Львівського та Одеського оперних театрів.

26 серпня о 18:00. Проспект Дмитра Яворницького, 72а.

Музичне тріо "Sheiks" з латино-іспанською програмою. Захід буде на даху будівлі у центрі міста, тому гості зможуть помилуватися заходом сонця під приємну музику.

26 серпня о 19:00. Троїцька площа, 5а.

Квест-екскурсія "Історія твого Міста: парк ім. Лазаря Глоби". Всі охочі зможуть дізнатися історію центрального парку Дніпра у цікавому форматі.

26 серпня о 16:00. Проспект Дмитра Яворницького, 97. Необхідна попередня реєстрація.

Благодійний джем-фест "Блюз за Україну". Виступить гурт "Monkey Shock Band" в рамках. Збиратимуть кошти на підтримку ЗСУ.

27 серпня о 18:30. Січеславська Набережна, 15а. Вхід за донат від 100 грн, попереднє бронювання.

Сплави на каяках у Діївських плавнях. Пориньте у красу дикої природи під час прогулянки на воді.

27 серпня. Парус-1. Ціна 1000 грн.

Благодійна виставка "Чорно-біла" реальність. Громадська організація створює різноманітні проєкти військової тематики на суспільно важливі теми. В залі музею "Літературне придніпров'я" розміщено п'ять світлин художників.

Вихідні з 10:00 до 16:00. Просп. Яворницького, 64. Вхід 50 грн.

Фотовиставка "Живи, Україно!". Три десятки світлин різних авторів – професійних фотографів, журналістів, військовослужбовців, фотоаматорів – фіксують те, що переживає Україна під час війни, кажуть організатори.

26, 27 серпня. Вул. Філософська, 23. Вхід 60 грн.

Вечір італійської музики "Italia, Amore mio!". музиканти з гурту "Royal Orchestra" виконають музику відомих італійських композиторів:

27 серпня о 19:00. Вулиця Шолом-Алейхема, 4/26.

Вистава "Аїда" за участі примадонни світової опери Людмили Монастирської та драматичного тенора з Литви Крістіана Бенедікта. Про фатальне кохання, жіночу підступність, трагічні збіги долі.

27 Серпня о 18:00. Проспект Дмитра Яворницького, 72а.

"Шлях активного волонтера" для активної молоді. Захід розрахований для молоді 16-32 років, яка прагне більше дізнатись про можливості у Дніпрі та долучитись до системного волонтерства. На ньому можна дізнатись більше про волонтерство, права та обов'язки волонтера, ознайомитись з громадськими організаціями та благодійними фондами Дніпра, спробувати свої сили в напрямі креативного волонтерства. Всі учасники отримають сертифікати.

26 та 27 серпня. Локацію повідомлять після реєстрації.

"Стендап Терапія". Гумор і проблеми стають непередбачуваним дуетом: коміки не лише розважають, а й за допомогою смішних порад допомагають глядачам забути про свої турботи.

27 серпня о 19:19. Короленка, 3. Вхід 200 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #новини в Дніпрі #куди піти в на вихідних в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...