• Головна
  • Зеленський наказав звільнити всіх обласних військкомів: причини
16:30, 17 серпня 2023 р.

Зеленський наказав звільнити всіх обласних військкомів: причини

Зеленський наказав звільнити всіх обласних військкомів: причини

Сьогодні, 17 серпня, Зеленський підписав указ щодо звільнення всіх обласних військкомів. Причиною стали корупційні й інші кримінальни правопорушення посадовими особами територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Офіційне інтернет-представництво президента України.

Таке рішення було прийняте у результати перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України. Контроль за його виконанням доручено секретарю Ради національної безпеки і оборони України.

Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Рекомендувати Головнокомандувачеві Збройних Сил України прийняти рішення щодо перебування на посадах керівників обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України, припинивши практику їх ротацій. Призначати за рекомендаціями командувачів (командирів) оперативно-тактичних угруповань, оперативно-стратегічних угруповань військ (сил) на посади керівників обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки ЗСУ осіб офіцерського складу, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, та за умови проходження ними перевірки СБУ.

2. Рекомендувати Офісу Генерального прокурора разом із Національним агентством з питань запобігання корупції та Державним бюро розслідувань вжити у місячний строк додаткових заходів з протидії вчиненню посадовими особами територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки ЗСУ корупційних та інших кримінальних правопорушень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...