• Головна
  • Правила пакування посилок Meest Пошта
Новини компаній
15:35, 17 серпня 2023 р.

Правила пакування посилок Meest Пошта

Новини компаній

Якщо ви хочете відправити посилку Україною чи за кордон, вам потрібно дотримуватися деяких правил пакування Meest Пошта. Це допоможе зробити доставлення вашого вантажу безпечнішим і швидшим.

Як правильно запакувати посилку?

Насамперед перевірте, чи не заборонені ваші товари для перевезення. Список таких товарів доступний на сайті meestposhta.com.ua. Далі виконайте такі кроки:

  • Приготуйте міцну картонну коробку, що відповідає розмірам і вазі вантажу. Уникайте поліетиленових пакетів і тканинних мішків.
  • Заповніть внутрішню порожнечу матеріалом для захисту, наприклад, пінопластом, бульбашковою плівкою, гофрокартоном, для уникнення руху товарів всередині та забезпечення захисту від ушкоджень.
  • Заклейте коробку скотчем і додайте чітку адресну етикетку.

На етикетці мають бути імена відправника та одержувача, їхні адреси, телефони та код країни.

12.1

12.1

Вимоги до пакування різних типів товару

Завжди враховуйте особливості товарів, які можуть бути крихкими, рідкими, масними, сипкими, магнітними тощо. Використовуйте такі матеріали та методи:

  • Герметичні ємності – для рідин, гелів, кремів, масел.
  • Захист – для створення амортизаційного шару навколо крихких товарів.
  • Матеріал, що поглинає, – для поглинання рідин на випадок витоку.
  • Спеціальну тару – для забезпечення додаткової міцності та захисту.
  • Оригінальну упаковку – якщо є така потреба.

Велику побутову техніку без оригінальної коробки (холодильник, пральна машина тощо) краще обгорнути пінопластом з усіх боків, запакувати в гофрокартон та обернути стрейч-плівкою. Обов'язково нанесіть маркування «верх» і «крихке».

12.2

12.2

Порядок пакування

Щоби краще зрозуміти, як правильно упакувати посилку, наведемо декілька прикладів. Надсилаючи книги рекомендується запакувати їх у щільну картонну коробку. Використайте додатковий захист, обгорнувши книги папером або гофрокартоном.

Для дитячих велосипедів, колясок скористайтеся гофрокартоном і стрейч-плівкою. Мобільний телефон або планшет обгорніть повітряно-бульбашковою плівкою і запакуйте в картонну коробку. Забезпечте гарну амортизацію.

Це лише декілька поширених прикладів. Для отримання детальнішої інформації ви можете звернутися до сайту сервісу, де знайдете більше порад та рекомендацій. Також є змога отримати відповіді на свої запитання, зв’язавшись із менеджером «Міст Пошта».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...