• Головна
  • Обрати для економії на комуналці чи біля озера: де зняти однокімнатну квартиру у Дніпрі
12:00, 26 серпня 2023 р.

Обрати для економії на комуналці чи біля озера: де зняти однокімнатну квартиру у Дніпрі

Обрати для економії на комуналці чи біля озера: де зняти однокімнатну квартиру у Дніпрі

Рано чи пізно у кожного може виникнути необхідність пошуку оренди житла на короткостроковий чи довгостроковий термін. Дніпро, як і інші великі міста має досить різноманітний вибір квартир для оренди, особливо однокімнатних. Все це пояснюється значною кількістю жителів та активним ринком нерухомості.

Редакція розкаже актуальну ситуацію в Дніпрі по оренді квартир. 

В Дніпрі є різноманітні пропозиції квартир для оренди, і їх кількість може залежати від різних факторів, таких як попит, сезонність, ринкова ситуація та інші обставини.

При пошуку квартири краще використовувати різні способи: переглядати оголошення на сайтах нерухомості, звертатися до агентств нерухомості або користуватися мобільними додатками для пошуку житла. Не забудьте визначити свої вимоги та бюджет перед початком пошуку.

При знятті квартири варто звернути увагу на кілька ключових аспектів. Зокрема під час війни стає особливо актуальним її розташування. В цьому випадку необхідно переконайтися, що квартира знаходиться у зручному для вас районі, близько до робочого місця, транспорту, магазинів, бомбосховища та віддалена від стратегічних об'єктів. 

Не зайвим також буде подивитися статистику злочинності та вивчити відгуки жителів.

Варто звернути увагу на стан квартири. Перевірити технічний стан і санітарні умови. Впевнитися, що всі системи (електрика, водопостачання, опалення) працюють належним чином.

Перевірте, чи відповідає розмір та планування квартири вашим потребам. Подумайте про наявність необхідних кімнат та зручностей.

Головне визначте свій бюджет та порівняйте вартість з іншими пропозиціями на ринку. Пам'ятайте, що окрім орендної плати, можуть бути додаткові витрати (комунальні послуги, інтернет, телебачення тощо).

Уважно читайте договір оренди перед підписанням. Впевніться, що всі умови оренди, включаючи тривалість, правила розірвання договору та рекомендації щодо ремонту, вам підходять.

Якщо можливо, з'ясуйте відгуки попередніх орендарів про власника квартири та стан квартири.

Переконайтеся, що особа, з якою ви ведете угоду, є правомірним власником або має право здійснювати оренду цієї квартири.

Тепер розглянемо актуальні пропозиції у Дніпрі в середині серпня. Зазначимо, що не у всіх районах міста наразі представлені вільні варіанти. Зазвичай основною вимога орендодавців є саме довгострокова оренда. 

Центральний район

В цьому районі міста найдорожчі пропозиції. Хоча можливо знайти дешевий варіант, но при цьому ремонт буде не сучасним. Найдешевша пропозиція 4 000 гривень, а найвижча

Невелика смарт-квартира в приватному секторі

4 000

Такий варіант пропонують на довгострокову оренда на вулиці Кониського (колишня – Володарського).

Житло представляє собою флігель (прибудову) до двоповерхового будинку. Складається з кухні-вітальні та спальні. Із меблів є з'єднані ліжка, дві шафи, стіл, індивідуальний холодильник, кондиціонер, мікрохвильова піч, електрочайник, електроконвектор, праска. Кухня та санвузол – у будинку. Опалення та гаряча вода – двоконтурний котел. Санвузол, душова кабіна, пральна машина, кухня, великий холодильник, мікрохвильова піч, газова піч - загальні на кілька кімнат.

У розпорядженні велике подвір'я.

Проживання без власників для однієї платоспроможної людини. При заселені необхідно сплатити оренду за перший місяць 4000 і внести заставу 4000 (повертається при виїзді). Також враховуйте, що може бути оплата послуги агентству по нерухомості. В цьому випадку це - 3000. Також щомісяця необхідно сплачувати комунальні платежі. 

Вимоги до постояльців: наявність документів, що засвідчують особу. 

Квартира в новому будинку

20 500 грн

Довгострокова оренда квартири для пари у житловому комплексі на вулиці Костомарівська з дорогим ремонтом та технікою, індивідуальне газове опалення, техніка фірми Bosch, вікна у двір, для пари або одного. 

При заселені необхідно внести заставу плюс 75% комісії. Орендодавців готові розглянути перебування у квартирі з тваринами. 

Обладнання • меблі • зручності: ванна • електрична плита • мебльована кухня • відеоспостереження • ліжко • лічильники відсутні

Під'їзд: охоронець • домофон • відеоспостереження • пасажирські ліфти: 1. 

Район Титова

Квартира для сім'ї чи одного орендаря без тварин

10 000 грн

На довгострокову оренду на другому поверсі у п'ятиповерховому будинку пропонують квартиру на вулиці Новокримська.

У квартирі є всі необхідні меблі та техніка.

Поруч із додому безліч магазинів (Сільпо, АТБ, Варіс).

У пішій доступності ТРЦ Апполо, Славутич, парк Зелений Гай.

Характеристика приміщення: утеплення: без утеплення

У квартирі в наявності таке обладнання: меблі, зручності: кухонний куточок, газова плита, мебльована кухня, лічильник на електрику, лічильник на воду. 

Район Соборний

В цьому районі міста є декілька варіантів. Серед них можливо знайти найдешевший за 11 000 та найдорожчий за 27 000.

Квартира студія за 27 000 гривень

На довгострокову оренду сдається квартира у житловому комплексі на вулиці Шевченка. Будинок поряд з Катеринославським бульваром. Квартира на 13 поверсі з новим ремонтом та технікою.  Основні характеристики приміщення: євроремонт свіжий ремонт утеплення. 

Затишна квартира за 11 000 гривень

Пропонується довгострокова оренда квартири на третьому поверсі п'ятиповерхівки на Лізи Чайкіної 1, Гагаріна, Короля Піхоти. 

В квартирі серед обладнання є меблі, а із зручностей: Wi-Fi, праска і дошка, пральна машина, ванна, газова плита, духовка, мікрохвильова піч, лічильник на електрику, газ та воду, витяжка та ліжко. 

Індустріальний район

Квартира у будинку біля озера

8 000 гривень

Для пари пронується квартира на пр. Миру 51 Караван. Лівобережний 3 у будинку біля озера. 

Із обладнання у квартирі є меблі та із зручностей: телевізор, праска і дошка, пральна машина, ванна, електрочайник, газова плита, духовка, вбудована шафа-гардероб, мебльована кухня, холодильник, лічильник на електрику, газ та воду. 

Житловий масив Північний

5 000 гривень

На лівому березі Дніпра, за адресою вулиця Синельниківська, 9 пропонується на довгострокову  оренду квартира з косметичним ремонтом. Вона знаходиться на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового панельного будинку. Встановлено металопластикові вікна та є необхідні меблі та побутова техніка.

Новокодакський

Смарт-квартира, що дозволяє економити на комуналці

Смарт-квартира в районі Петровського на вулиці Коксова  дозволяє значно економити на комуналці (влітку 500грн, взимку 1200грн)

У квартирі є все необхідне: бойлер, пральна машина, електропіч, душ. кабінка, новий диван та новий великий шафа-купе. У квартирі виконано косметичний ремонт, чисто та затишно. Стелі висотою 3 метри, ідеально біла натяжна стеля. Квартира дуже світла. На подвір'ї є дитячий майданчик. Завжди чисто та багато зелені. Головне, що є торг та заставу можна розбити на два платежі. 

Індустріальний район

Пропозиція за 8 000 гривень

Довгострокова оренда квартири на просп. Миру, 51 на третьому поверсі в десятиповерхівці і без тварин. Має два спальних місця. Комунальні 1600 грн узимку, а 1200 грн влітку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...