• Головна
  • СК "Дніпро-1" - "Панатінаїкос": коли та де дивитись матч-відповідь
11:00, 1 серпня 2023 р.

СК "Дніпро-1" - "Панатінаїкос": коли та де дивитись матч-відповідь

СК "Дніпро-1" - "Панатінаїкос": коли та де дивитись матч-відповідь

Сьогодні, 1 серпня, СК "Дніпро-1" зіграє проти грецького "Панатінаїкоса". Це - матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2023/24.

Про це повідомляє сайт 056.

Поєдинок відбудеться в Афінах на стадіоні "Апостолос Ніколаїдіс", куди вчора прилетіли дніпряни. Початок гри о 20:30 за київським часом.

Переможець двоматчевої дуелі вийде до 3-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів, де зіграє з французьким "Марселем". А команда, яка програє, продовжить боротьбу в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи, де її суперником стане чеська "Славія".

"Звичайно, «Панатінаїкос» досвідчена команда, в складі якої багато кваліфікованих гравців – ті ж Джурічіч, Єдвар, Бернар, Шпорар. У них дуже потужна атака, яка і грає в футбол, і вміє грати в футбол. Те, що з нами трапилося у першому матчі, то, звичайно, від того, що нам не вистачило того досвіду, котрий був у «Панатінаїкосу». Ми тільки другий рік граємо у єврокубках, а кваліфікація Ліги Чемпіонів – то для нас взагалі дебют. І десь ми трохи злякалися, може перенервували. Перший тайм ми провалили і не грали у той футбол, в який ми домовлялися.

Звичайно, що завтра для здобуття позитивного результату ми повинні вийти агресивними, з великим бажанням. Ми повинні показати усім, що ми – Українці, які знають свою ціль і йдуть до неї", - розповів на передматчевій конференції головний тренер СК "Дніпро-1" Олександр Кучер.

Поєдинок "Панатінаїкос" – "Дніпро-1" у прямому ефірі покажуть телеканал УНІАН та Youtube-канал FootballHub.

Раніше ми писали, як 25 липня пройшов перший матч "Дніпро-1" - "Панатінаїкос".

Зазначимо, що після поразки з рахунком 1:3 українського віце-чемпіона списали, але не все так жахливо. До матчу-відповіді встиг відновитись Піхальонок, а з ним СК "Дніпро-1" перетворюється в значно небезпечніший колектив.

До того ж, греки не є ідеальними в захисті. Також вони не виглядають командою, здатною порвати оборону самотужки – два з трьох їхніх голів минулого матчу стали наслідком контратак, а загалом було створено 4-5 моментів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #СК "Дніпро-1" #Днипро 1 #Довбик #Дніпро - Панатінаїкос
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...