• Головна
  • Серед загиблих дитина та її мати: кількість жертв в Кривому Розі збільшилась
17:00, 31 липня 2023 р.

Серед загиблих дитина та її мати: кількість жертв в Кривому Розі збільшилась

Серед загиблих дитина та її мати: кількість жертв в Кривому Розі збільшилась

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу на Дніпропетровщині зросла. Наразі сьогоднішній терористичний акт росії забрав життя п'ятьох людей.

Про це повідомляє 056.

Близько години тому рятувальники деблокували тіло ще одного мешканця будинку. Серед загиблих дитина та її мати. Наталя і Даша.

Кількість постраждалих також зросла. Вже відомо про 64 постраждалих. З них – двоє хлопчиків та троє дівчат. Від 4 до 17 років.

Більшість поранених лікуватимуться вдома. Та понад 20 залишаються у лікарнях.

"Пробачення не буде! Ніколи! Болотяні нелюди заплатять! За кожного безневинно вбитого… За страждання наших людей… За сльози матерів… Співчуття тим, для кого сьогодні світ померкнув", - написав голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

Триває рятувальна операція на місці влучання російських ракет. Попередньо дві балістичні ракети. Повністю зруйновано поверхи житлового будинку з четвертого по девʼятий. Роботи складні: у зруйнованому підʼїзді будинку падали частини конструкції. Мішенню терористів була також будівля університету й адмінбудівля.

"Мої співчуття рідним. Десятки людей поранені й травмовані, усім надається необхідна допомога. До рятувальної операції залучено понад 350 осіб. Я дякую кожному й кожній, хто рятує життя та допомагає людям", - написав Зеленський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...