• Головна
  • Каблучки з діамантами від «Ювелір Капітал»: естетика, елегантність і сяйво
Новини компаній
11:00, 29 липня 2023 р.

Каблучки з діамантами від «Ювелір Капітал»: естетика, елегантність і сяйво

Новини компаній

Діамантова каблучка ─ вічна прикраса, яка завжди в тренді. А оскільки діаманти не втрачають у ціні, то це не просто чарівний ювелірний виріб і запорука гарного настрою, а ще й відмінне вкладення в майбутнє. Про те, які бувають діамантові каблучки, де їх вигідно придбати і як за ними доглядати, щоб вони як найдовше зберігали свій розкішний вигляд, читайте в нашій статті.

Види каблучок із діамантами

Умовно їх можна розділити на кілька категорій:

  • заручальні, весільні або для повсякденного носіння;
  • із білого золота, червоного чи з мікса обох одразу;
  • тільки з діамантовими вставками;
  • з діамантами та іншими коштовними каменями;
  • із класичним гладким або зі складним дизайном.

Так, діаманти можуть доповнюватися сапфірами, рубінами, смарагдами, танзанітами, топазами, муассанітами тощо. Також популярні моделі, прикрашені емаллю.

Каблучки з діамантами від «Ювелір Капітал»: естетика, елегантність і сяйво, фото-1

Величезний асортимент чарівних каблучок із діамантами ви побачите тут https://jewelshop.com.ua/koltsa/kabluchki_z_diamantami/ ─ серед них точно є кільце вашої мрії!

Як доглядати за діамантовою каблучкою: поради від «Ювелір Капітал»

Експерти рекомендують дотримуватися таких правил:

  • Раз на місяць очищувати діамантову каблучку в теплій воді з милом. Робити це слід у гумових рукавичках, миючи її м’якою ганчіркою без ворсу. Потім насухо протерти кільце.
  • Обов’язково знімати коштовну прикрасу перед відвідуванням басейна, сауни, бані, пляжу чи тренажерного залу, а також перед домашнім прибиранням.
  • Берегти діаманти від ударів ─ намагатися не впустити каблучку на підлогу, не вдарити об тверду поверхню. Після огранювання камені стають крихкішими й можуть подряпатися чи розбитися.
  • Зберігати каблучку подалі від інших прикрас і тривалого впливу сонячних променів, в окремій скриньці або в оксамитовому мішечку, щоб випадково не пошкодити її.
Каблучки з діамантами від «Ювелір Капітал»: естетика, елегантність і сяйво, фото-2

А ще було б добре раз на рік відвозити каблучку до ювеліра на професійний огляд, чищення й перевірку кріплень ─ із часом вони можуть ослабнути, і тоді можна випадково втратити камінчик.

Якщо виконувати ці нехитрі правила, ваша каблучка буде як нова впродовж довгих років!

Де вигідно купити каблучку з діамантами в Україні

Звісно, це потрібно робити в надійному, перевіреному магазині. Ми радимо «Ювелір Капітал». Це мережа фізичних ювелірних салонів і великий інтернет-магазин із королівським асортиментом каблучок із діамантами на всі смаки й бюджет. Багато з них можна купити з шаленою знижкою.

Прикраси мають усі необхідні бірки й штампи від Державної пробірної палати України, а діаманти супроводжуються сертифікатами, які підтверджують їхню якість і справжність. Також при замовленні на суму 2500 грн діє безкоштовна доставка в будь-який куточок нашої країни.

Проте це ще не всі переваги «Ювелір Капітал». Незважаючи на те, що законодавство не дозволяє повертати чи обмінювати ювелірні вироби, у магазині дуже шанують клієнтів. Тому упродовж двох тижнів ви зможете обміняти каблучку, що не підійшла за розміром чи з інших причин.

Розкішні каблучки від іменитих брендів

Це розділ-натхнення, у якому ми зібрали сучасні каблучки з діамантами від всесвітньо відомих брендів, котрі можна купити й зараз. Ось ці шедеври ювелірного мистецтва:

  • Діамантові потрійні каблучки Trinity від Cartier. Цю колекцію Картьє створив ще у 1924 році, але вона досі популярна. Каблучки виготовлені з рожевого, білого й жовтого золота, що символізує любов, вірність і дружбу. Є моделі, прикрашені 102 або 432 діамантами.
  • Кільце Vintage Alhambra від Van Cleef & Arpels. Це прикраса з легендарної колекції Alhambra у вигляді чотирилистої конюшини. Каблучка виготовлена з жовтого золота, інкрустована білим перламутром і прикрашена діамантом круглого огранювання в центрі.
  • Каблучки Butterfly від Graff. Це ціла колекція діамантових кілець у вигляді метеликів. Вони виготовлені з білого золота й інкрустовані розсипом діамантів, а деякі моделі додатково прикрашені сапфірами різних відтінків, розмірів і різного огранювання.
  • Діамантові каблучки Eternity від Tiffany & Co. Величезна колекція кілець із платини і золота, які в передній частині або по всьому периметру всіяні діамантами. У деяких моделях діаманти чергуються із сапфірами. Усі каблучки підходять в якості заручальних і весільних.
  • Каблучки Possession від Piaget. Неймовірна колекція каблучок із білого або рожевого золота, інкрустованих одним, кількома або багатьма діамантами. Окремі моделі прикрашені діамантами в три ряди, розташовані один над одним.

На замітку! А тут вас чекають вишукані українські діамантові каблучки за прийнятною ціною і з безкоштовною доставкою.

Бажаємо обрати ту каблучку, яка буде багато років дарувати вам щасливу усмішку! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...