• Головна
  • Руйнуй стереотипи – обирай книги, а не інтернет
Новини компаній
18:00, 27 липня 2023 р.

Руйнуй стереотипи – обирай книги, а не інтернет

Новини компаній

Багато хто вважає, що читання відіграє дуже важливу роль у правильному формуванні особливості, розвитку духовності та пізнання всіх основ життя, інші геть не бачать в них цінності, адже все необхідне є в інтернеті.

Якщо Ви бажаєте купити книги для навчання, розваги чи розвитку малечі, сміливо заходьте до інтернет-магазину «Златка». Широкий асортимент, детальний опис та цікава інформація на сайті приємно здивують та розкажуть  про вихід новинок та події, які відбуваються у світі літератури.

Казки для дітей, книжковий інтернет-магазин Zlatka.com.ua

Казки для дітей, книжковий інтернет-магазин Zlatka.com.ua

Книжки – це незамінна цінність людства

У сучасному світі, де все вільне місце заполонили цифрові технології, молодь майже перестала читати паперові видання. Перевага віддається відеоіграм, фільмам та різноманітним передачам. Авжеж, це теж певна користь та своєрідний спосіб отримання інформації, але книжки - це наша культура, яка насамперед виховується з дитинства. Читаючи казки для дітей, ми допомагаємо їм:

  • Пізнавати навколишній світ.
  • Розрізняти добро, зло, щирість, заздрість, сміливість, боягузтво інші людські якості.
  • Осмислити значення багатьох слів, поповнити словарний запас та освоїти гарну вимову.
  • Розвити пам'ять, увагу, концентрацію, спостережливість та навчитися фантазувати, висловлювати власні думки і відстоювати свої інтереси.

Можна показати мультфільм - це набагато краще і простіше, скажете Ви. Зовсім ні! При перегляді відео у малюка не розвиваються вище перераховані якості, оскільки все вже придумано режисером за нього.

Книжковий інтернет-магазин Zlatka.com.ua

Книжковий інтернет-магазин Zlatka.com.ua

Читання замість комп’ютера

Діти сьогодення майже з пелюшок гарно пораються з планшетами та телефонами. Їх увагу привертають різноманітні яскраві ігри, мультиплікації та коротенькі смішні відео. Звичайно ж після такого девайсу брати в руки книжку малеча не хоче і вередує. Тож, як впоратися з такою поведінкою та привчити дитину читати?

Запасіться терпінням і завітайте на офіційний сайт «Златка». Тут пропонується велика кількість цікавих інтерактивних книжок, що розумно компонують використання гаджетів та літератури. Яскраві надруковані видання улюблених мультфільмів, де геть мало тексту і багато ілюстрацій, зацікавлять дітлахів з першого погляду.

Почніть читати казочки на ніч, роздивляйтеся різноманітні енциклопедії разом з малюком, виявляйте неймовірні емоції та непідробну радість від процесу. Показуйте власний приклад і підбирайте дитячу літературу дбайливо враховуйте уподобання та вікові категорії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#книги для дітей #казки для дітей #книги дітям #інтернет-магазин Zlatka.com.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...