• Головна
  • Представлені бездротові навушники Beats Studio Pro. Об'ємний звук та USB-C
Новини компаній
13:00, 25 липня 2023 р.

Представлені бездротові навушники Beats Studio Pro. Об'ємний звук та USB-C

Новини компаній
Представлені бездротові навушники Beats Studio Pro. Об'ємний звук та USB-C, фото-1

Beats представила нові повнорозмірні накладні навушники Beats Studio Pro.

У дизайні ви не помітите жодних глобальних змін, адже всі нововведення приховані всередині. Кожний навушник має 40-мм драйвер, що забезпечує на 80% менше спотворень, ніж попередня модель. Цифровий процесор, що знаходиться всередині, забезпечує збалансований звуковий профіль.

Цей аксесуар підтримує функцію об'ємного звуку, аналогічну тій, яка застосовується в навушниках AirPods. Він оснащений вбудованим акселерометром і гіроскопом для відстеження положення голови, а також повністю оновленими мікрофонами. Завдяки останнім оновленням, компанія змогла значно покращити роботу активного шумоподавлення та режиму прозорості.

Керування навушниками буде дуже простим, оскільки в гарнітурі є підтримка функції "Привіт, Siri", голосового помічника, який активується одним натисканням кнопки.

Ви ніколи їх не загубите, тому що тепер ви можете відстежувати їх місцезнаходження у Локаторі, що ставить їх на один рівень з іншими продуктами Apple.

Також Beats Studio Pro оснащені роз'єм USB-C для зарядки і аудіопортом 3,5 мм для підключення до інших пристроїв.

Розробники компанії заявляють, що новинка може працювати до 40 годин, а 10 хвилин зарядки надають 4 години відтворення. Незабаром ви зможете побачити порівняння Beats Studio Pro vs AirPords Max і визначитися, який варіант навушників підходить саме вам. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...