Новини компаній
09:00, 12 липня 2023 р.

Переваги ломбарду «Кредитка»

Новини компаній

В житті часто може траплятися так, що гроші потрібні тут і зараз. Брати кредит у банку немає можливості, як і позичити. І тоді оптимальним рішенням стане звернутися до ломбарду. Таким чином можна отримати швидкі кошти під заставу цінних речей. До того ж буде можливість викупити улюблені речі, тобто повернути.

Але як вибрати ломбард, який забезпечить чесне співробітництво? Більшість ломбардів пропонують не дуже вигідні умови, через які навіть не бажається мати з ними справу. Але якщо звернутися у ломбард "Кредитка" тоді всі проблеми будуть вирішені. Клієнт зможе отримати пристойні гроші та не турбуватися за викуп речі, які відніс у заставу. Особливості ломбарду полягає у наступних моментах:

  • Тут пропонують спосіб вирішити тимчасові фінансові труднощі. Видають кошти під заставу золота, а також техніки;
  • Можна прийти у відділення мережі ломбардів та отримати консультацію фахівця, який розгляне конкретний випадок покупця та знайде найбільш оптимальне рішення;
  • Гарантується висока оцінка предметів, які виступають у вигляді застави, щоб отримати кредит. Також пропонуються найбільш оптимальні умови для кредиту;
  • З боку клієнтів надається мінімальна кількість документів. Оформлення договору займає не більш кількох хвилин.

Отже якщо потрібні швидкі гроші, звернення до ломбарду стане найбільш оптимальним рішенням для цього. Варто тільки з відповідальністю та увагою підійти до вибору ломбарду. «Кредитка» виконує усі зобов’язання які узяла на себе.

Головні переваги співпраці з ломбардом «Кредитка»

Мережа вказаних ломбардів вже довгий час працює задля зручності клієнтів та постійно розширюється у наданні послуг. Якщо потрібна оцінка золота в ломбарді, то це можна зробити навіть не виходячи з дому. Достатньо прислати фото фахівцям ломбарду,  і швидко дізнатися попередню сумму кредиту.  За основу беруться ціни золота, що зараз панують на ринку.

Клієнти завжди можуть оцінити переваги «Кредитки». Розглянемо основні переваги, щоб кожен міг зробити вибір та розуміти, що вчиняє правильно. Отже, ломбард “Кредитка” у Дніпрі пропонує:

  • Прозорі умови співробітництва. З боку клієнтів потребують мінімальну кількість документів;
  • Застава, яку залишили у ломбарді, залишається у безпеці до того моменту, як власник не вирішить забрати чи залишити назовсім;
  • Обслуговування швидке. Кредит буде оформлено максимально швидко. Ломбард не закривається на свята та вихідні;
  • Оцінка майна проходить чесно і клієнту називають реальну суму;
  • За користування коштами ломбарду, начисляють справедливі відсотки, без шалених переплат;
  • Процес співробітництва гарантує комфорт. Обслуговування ввічливе та турботливе, яке б відділення «Кредитки» не вибрав би клієнт.

Якщо цікавить кредит під заставу на чесних умовах тоді ломбард «Кредитка» до ваших послуг. Цінуємо кожного, хто вирішив довірити ломбарду майно та хоче отримати від цього максимальну вигоду.

Під яку  заставу ломбард готовий оформити кредит?

Перед тим, як укласти договір з клієнтом, проводиться реальна оцінка застави. Після чого проводять попередню консультацію для ознайомлення з деталями. Під час укладення договору, клієнта супроводжує фахівець.

Кредит оформлюють під заставу наступних речей:

  • Золота, срібла, платини та інших металів, що мають цінність;
  • Побутової техніки, також приймаються інструменти, електротовари;
  • Прикрас з дорогоцінних металів та каміння;
  • Товари, що призначені для відпочинку, меблів та інше.

Можливо співробітництво з майже усіма бажаючими. Винятком можуть послужити ті, хто не досягнув повнолітнього віку. Також за підтримкою можуть звернутися підприємці чи особи, що мають самозайнятість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...