• Головна
  • Війська рф взяли тактичну паузу: скільки ракетоносіїв перебуває на чергуванні
11:00, 27 червня 2023 р.

Війська рф взяли тактичну паузу: скільки ракетоносіїв перебуває на чергуванні

Війська рф взяли тактичну паузу: скільки ракетоносіїв перебуває на чергуванні

Після масованих атак по території України російська армія взяла певну тактичну паузу, щоб перепланувати свої дії та підготуватися до нового масованого обстрілу. 

Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає редакція.

Наталія Гуменюк повідомила, що після певних масованих атак росіяни беруть тактичну паузу, щоб перепланувати свої дії. Сили та запаси для цього у них досі є.

"Усі відчули певний нічний спокій і дуже малу потужність сирен та ворожої активності. Тому що після певних масованих атак окупанти беруть тактичну паузу, щоб перепланувати свої дії. Потужності в них ще є. Запаси вони поповнили, зокрема і дронові. І це говорить про те, що масовані нічні атаки будуть повторюватися. Але присипати пильність, що це буде тільки вночі, не можна", - каже Гуменюк.

Керівниця пресцентру ОК "Південь" зазначила, що українці мають бути напоготові, адже ворог підступний і буде шукати для себе перемог там, "де може їх хоча б інсценувати".

У Чорному морі зараз сім кораблів рф, але ракетоносіїв немає. 

Наталія Гуменюк також повідомила, що наразі на бойовому чергуванні знаходиться сім ворожих кораблів у Чорному морі та один - в Азовському. За її словами, кораблі окупантів наразі викривають надводну обстановку і займаються розвідкою. А це говорить про те, що, ймовірно, ворог готує наступний удар.

"Зараз у Чорному морі кораблеве угруповування ворога "скромне" за мірками того, яке вони розгортали зазвичай. Це 7 кораблів в Чорному та 1 в Азовському морі", - сказала Наталія Гуменюк.

Вона також наголосила, що ракетоносіїв у Чорному морі на чергуванні немає, однак достатньо 2-3 години, щоб вони повернулися і були готові до атак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...