• Головна
  • "Бій правди з неправдою": Буданов прокоментував війну пригожина та шойгу
09:30, 24 червня 2023 р.

"Бій правди з неправдою": Буданов прокоментував війну пригожина та шойгу

"Бій правди з неправдою": Буданов прокоментував війну пригожина та шойгу

В п'ятницю 23 червня власник ПВК "вагнер" євген пригожин оголосив про внутрішні переворот у росії. Влада москви під посилену охорону взяла всі найважливіші об'єкти столиці та воронежа, ввела режим контртерористичної операції, відмінила масові заходи.

Про це повідомив очільник ГУР МО України Кирило Буданов в ефірі телемарафону.

За його словами, конфлікт між між ватажком вагнерівців та міністром оборони шойгу є цілком реальним.

"Знаєте, я ніяк не назву це грою на публіку. І навіть фейк - це абсолютно не точно. Конфлікт цей цілком реальний, і вони його, в принципі, не приховують. Я б сказав би так, що от чому це так ріже око? Тому що пригожин, подобається він, чи ні, каже більшою мірою правдою.

Міноборони більшою мірою кане направду. Якщо послухати звіти пана Канашенкова, Міноборони, Генштабу - там все добре, вони перемагають, колись рухаються", - сказав Буданов.

Що стосується прігожина, то він розповідає про реальну ситуацію на полі бою й насамперед про те, що рф вже не вдасться перемогти у війні, яку вона розпочала проти України.

"Прігожин же каже навпаки, щоб всі подивилися навкруги, що це точно не "переможна" війна, бо її вже не перемогти, подивіться, які прорахунки, стріляти нема чим, військо не розуміє що робити, воно ненавчене. Пішов вже п'ятий, а інколи й шостий склад бригад, які беруть участь у війні,МО.

Тому це фейком не назвеш, це просто зустрічний бій правди з неправдою. Хоча і перше, і друге цілком працює на рф - це теж треба пам'ятати", - пояснює очільник ГУР.

Тим часом ЗМІ повідомляють, що вагнерівці взяли під контроль всі військові об‘єкти ростова і воронежа. Деякі підрозділи міноборони рф переходять на сторону ПВК. На маршруті ростов-воронеж збито мінімум три рашистських гелікоптери. Пригожин дав наказ йти на москву і можливо буде битва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...