• Головна
  • Тендітна диктатура путіна впала: у москві взяли під охорону важливі об'єкти
01:49, 24 червня 2023 р.

Тендітна диктатура путіна впала: у москві взяли під охорону важливі об'єкти

Тендітна диктатура путіна впала: у москві взяли під охорону важливі об'єкти

У ніч проти 24 червня у столиці держави-агресорки москві на тлі антикремлівських заяв ватажка ПВК "вагнер" євгена пригожина під посилену охорону взято всі найважливіші об'єкти. Генерал російської армії віктор суровікін закликав "вагнерівців" "зупинити колони".

Як повідомляють російські пропагандисти агентства ТАСС, у москві посилено заходи безпеки.

За словами співрозмовника пропагандистів із силових структур, органи державної влади та об'єкти транспортної інфраструктури взято під посилену охорону. По тривозі піднято підрозділи ОМОН та СОБР (спеціальних загонів швидкого реагування) росгвардії.

Тим часом російський генерал віктор суровікін записав звернення до найманців ПВК "Вагнер" із закликом "зупинити колони" та "повернутися в пункти постійної дислокації". Колишній керівник "спецоперації" в Україні закликає вагнерівців "скласти зброю" і вирішувати всі питання "мирним шляхом".

Слідом за генералом суровікіним до найманців ПВК "Вагнер" звернувся перший заступник начальника Головного управління (ГРУ) Генерального штабу ЗС рф генерал-лейтенант володимир алексєєв, який заявив, що воює разом з ними від 2014 року і закликав їх "одуматися".

У відповідь на заклики російських генералів у Telegram-каналі ПВК "Вагнер" з'явилося повідомлення такого змісту: "Всі генерали, які з тремтячими руками звертаються до музикантів із закликами зупинитися вже фактично підписали собі вирок".

Генералу суровікіну "вагнерівці" обіцяють пригадати здачу Херсона.

Все почалося з того, що російський терорист і ватажок пвк “вагнера” євген пригожин заявив, що зс рф завдали масованого ракетного удару по таборах його бійців. Після цього він оголосив війну військовому керівництву рф.

Близьке до російських спецслужб джерело ВВС повідомляє, що на автотрасі "Дон" (дорога Москва - Воронеж - Ростов-на-Дону) ФСБ за підтримки СОБР (спеціальних загонів швидкого реагування військ росгвардії) виставляють блокпости. 

Тим, хто на них чергує, наказується відкривати вогонь “у разі виникнення загрози”. Техніка при цьому в режимі готовності, але наказу про її висування частини поки що не отримували.

За інформацією Telegram-каналу "Baza", в ростовській області в небо підняли гелікоптери.

Також, крім самого ростова, військова техніка почала з'являтися і на вулицях інших прикордонних з Україною міст регіону.

У ГУ МВС ростовської області поки що ніяк не коментують події.

Окрім ростова-на дону, військова техніка почала з'являтися і на вулицях інших прикордонних з Україною міст російського регіону.

Увечері в п’ятницю, 23 червня, у російському місті ростов-на-дону поліція оголосила план “Крепость”, особовий склад МВС сповістили про необхідність бути в повній готовності.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

“Є наказ привести до бойової готовності весь склад МВС, Росгвардії та посилити пости на кордоні з "ЛНР" та "ДНР”, - цитують у повідомленні одного зі співрозмовників. 

ростовські пабліки публікують фото військової техніки в центрі міста. Уточнюється, що рух іншого транспорту перекрито. пригожин погрожує "йти походом" на москву. Шойгу, за його словами, втік із ростова, щоб не стати жертвою в розправі.

Про це у повідомленні у Telegram-каналі написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України. 

«Сталося те, про що ми говорили протягом тривалого часу. Стійкість і мужність української нації, попри недостатню допомогу західних партнерів, допомогла пережити найскладніші дні російської агресії», - зауважив Буданов.

Також розвідник резюмував : «А тепер слово за нашими підготовленими штурмовими бригадами, які на плечах загарбників визволять Україну і ті території, що захочуть бути у складі могутньої, непереможної та славної нашої країни. Слава Україні!».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...