• Головна
  • Затримання в райуправлінні поліції в Дніпрі: кожного оперативника чекає допит на поліграфі
16:30, 19 червня 2023 р.

Затримання в райуправлінні поліції в Дніпрі: кожного оперативника чекає допит на поліграфі

Затримання в райуправлінні поліції в Дніпрі: кожного оперативника чекає допит на поліграфі

Нацполіція перевірить на поліграфі діяльність кримінального блоку поліції Дніпра. Таке рішення прийнято через те, що вчора, 18 червня, у Дніпровському районному управлінні поліції Дніпропетровської області, було затримано четверо поліцейських та п’ять цивільних осіб.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції України.

У Дніпровському районному управлінні поліції Дніпропетровської області проведені слідчі дії у службових кабінетах працівників карного розшуку.

Керівника та заступника начальника райуправління поліції відсторонено від виконання обов'язків та надалі буде прийняте рішення щодо їх перебування на посадах.

Чотирьох поліцейських затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом їх причетності до протиправних дій головна інспекція проводить службове розслідування.

Окрім того, керівництво Нацполіції ініціювало повний аудит діяльності кримінального блоку Дніпровського районного управління поліції, зокрема кожен оперативний співробітник пройде дослідження на поліграфі.

"Внутрішня безпека Нацполіції і надалі працюватиме над виявленням поліцейських, які переступили закон, а відтак разом із іншими правоохоронними органами проводитиме всі необхідні оперативні та слідчі заходи для притягнення порушників до відповідальності", - запевнили в Нацполіції.

Нагадаємо, раніше ми писали, про наркоугруповання «під дахом» поліцейських: у Дніпрі СБУ провела гучне затримання 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...