• Головна
  • Різновиди сайтів та їх особливості
Новини компаній
09:15, 16 червня 2023 р.

Різновиди сайтів та їх особливості

Новини компаній

Напевно, на сьогоднішній день не існує такого бізнесу, якому не був би потрібен сайт в інтернеті. Функції сайту незамінні, він вирішує багато завдань. Головні з них – наступні:

  • допомога у продажу товарів, послуг онлайн;
  • залучення клієнтів;
  • надання потенційним покупцям необхідної інформації.

Фактично, грамотно розроблений сайт, яким займаються досвідчені фахівці, можна порівняти з візиткою. Світ цифрових технологій вимагає наявності сайту навіть за успішної роботи компанії, бізнесу оффлайн.

Як обрати фахівця для створення сайту

Багато хто задається питанням, чи можна заощадити на створенні сайту, розробивши його самостійно? Відповідь позитивна, але це дуже складно. Людина, не пов'язана із створенням сайтів, зіткнеться з переліком незнайомих нюансів. Тому найкраще рішення – звернутися до фахівців. Вибираючи компанію або агентство, здатне розробити сайт, слід звертати увагу на такі нюанси:

  • досвід роботи;
  • наявність у штаті фахівців, які виконують різні функції – програміста, UX-дизайнера, маркетолога, копірайтера;
  • хорошу репутацію, підтверджену відгуками клієнтів;
  • наявність портфоліо з успішно реалізованими проектами;
  • різноплановий перелік послуг, включаючи подальше просування сайту.

Типи сайтів

Сайти бувають різних типів. Кожен із них має свої плюси та мінуси. Ознайомимося із базовими типами сайтів.

1. Інтернет-магазин – є одним з найбільш популярних на даний момент. Це інтернет-ресурс, що займається онлайн-торгівлею. Користувачі, заходячи на нього, можуть вибирати товари, оформляти замовлення та переміщувати їх у кошик, здійснювати оплату зручним способом, замовляти доставку. Такий сайт повинен мати зручний інтерфейс для комфортного користування, забезпечувати надійність оплати та високу швидкість доставки товару.

2. Сайт корпоративного типу – ресурс, призначений для розміщення даних про компанію, її послуги, продукцію, новини. Головна мета створення такого сайту – встановлення з клієнтами довірчих відносин, робота для розкрутки бренду.

3.Візитка – презентує саму компанію або її послуги, складається з малої кількості сторінок, на яких міститься основна інформація, контактні дані.

4.Сайт-портал інформаційного характеру – містить перелік тематичних розділів, де публікуються цікаві матеріали аналітичного або новинного характеру.

Безпосередня розробка сайтів – це лише стартовий етап. Необхідно, щоб він сподобався пошукачам, з'являвся в пошуковій видачі. Для цього рекомендується постійно працювати над покращенням веб-ресурсу, оновлювати подану на ньому інформацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...