• Головна
  • Українські захисники звільнили сім населених пунктів: де є просування
12:00, 13 червня 2023 р.

Українські захисники звільнили сім населених пунктів: де є просування

Українські захисники звільнили сім населених пунктів: де є просування

Збройні Сили України та інші складові Сил оборони звільнили сім населених пунктів. Є помітні успіхи на Бахмутському, Торецькому та Бердянському напрямках.

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов під час прямого включення з Military Media Center.

За його словами, за тиждень наступальних дій на Бахмутському напрямку просування українських військ склало на Лівому фланзі - півтора кілометра, на Правому фланзі - три з половиною кілометри.

Українські захисники звільнили сім населених пунктів: де є просування, фото-1

Під час ведення активної наступальної операції у Донецькому та Таврійському операційних районах просування угруповання Сил оборони України вже склало 6,5 кілометрів.

Площа звільненої української землі на східному та південному напрямках склала понад 100 квадратних кілометрів. Звільнено 7 населених пунктів: Лобкове, Левадне, Новодарівка, Нескучне, Сторожеве, Макарівка, Благодатне.

"Станом на зараз наступ проводиться на Бахмутському напрямку, наші війська продовжують штурмові дії. Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просування наших військ за минулу добу тут склало 250 метрів, а на Торецькому напрямку українські війська просунулися на 200 метрів

Наразі на напрямках, де наші війська в обороні, жодної позиції не втрачено, російські окупанти здійснюють активні артилерійські обстріли з усього спектру озброєння та завдають авіаційні удари", — повідомив Ковальов.

Також він розповів, що ЗСУ мають успіх у наступальній операції на Бердянському напрямку. Там протягом минулої доби просунулися від 500 метрів до 1 кілометру, площа території взятої під контроль склала до трьох квадратних кілометрів.

Нагадаємо, вчора ми писала, що одеські морпіхи показали звільнене від окупантів село Сторожове.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Бахмут
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...