• Головна
  • Удари по п'ятиповерхівці та підприємствам з водою: кількість жертв в Кривому Розі зросла
10:02, 13 червня 2023 р.

Удари по п'ятиповерхівці та підприємствам з водою: кількість жертв в Кривому Розі зросла

Удари по п'ятиповерхівці та підприємствам з водою: кількість жертв в Кривому Розі зросла

Вночі армія рф атакувала Кривий Ріг на Дніпропетровщині. Терористи  вдарили ракетами по житловій п'ятиповерхівці та по підприємствам, де зберігалася вода Вже відомо про шістьох загиблих.

Про це повідомляє сайт 056.

Як розповів голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, на потрощеному приватному підприємстві продовжуються рятувальні роботи. Там досі шукають людей, які можуть знаходитися під завалами. За уточненими даними, загалом - 25 поранених.

Також до лікарів зверталися люди з гострою реакцією на стрес. Вони перенесли страшне потрясіння, але потрохи оговтуються... За медичною допомогою не зверталися.

"росія – країна-терорист, для якої немає нічого святого. Підло вдарити рано вранці по мирному будинку, по підприємствам, де зберігалася вода, по мирному Кривому Рогу – в терористів немає ані гідності, ані совісті, ані людяності.

Їм здається, що вони уникнуть відповідальності. Що весь світ забуде, закриє очі на ці жорстокі злочини. Помиляються. Сили оборони випалять всіх окупантів до останнього. Зараз на місці трагедії.

Всі служби працюють. Боляче за рідне місто, боляче за всю Україну. Втім ми сильніші. І ми переможемо.

Світла памʼять загиблим і сил їхнім рідним пережити це горе. Якнайшвидшого одужання постраждалим. Всім буде надана допомога", - написав голова ДОР Микола Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...