• Головна
  • Ретроградний Сатурн: чиє життя змінить цей зірковий вчитель
14:30, 8 червня 2023 р.

Ретроградний Сатурн: чиє життя змінить цей зірковий вчитель

Ретроградний Сатурн: чиє життя змінить цей зірковий вчитель

В 2023 році Сатурн буде ретроградний один раз, але протягом тривалого терміну — з 17 червня до 3 листопада. Ця планета - потужний перетворювач людей та подій. Його зворотний рух позначиться на долі багатьох, а особливо - представників двох знаків Зодіаку. І якщо одному не все сподобається, то другий буде у захваті від щастя, передає сайт 056.

Сатурн вважають кармічною планетою, яка змушує людей змінюватися, перевіряючи їх на міцність у різних життєвих ситуаціях.

Астрологи порівнюють вплив Сатурна з владним та деспотичним батьком, який виховує дітей жорсткими методами, закликаючи їх до відповідальності.

Цього року зірковий вчитель буде особливо безжальним та справедливим. Можливі маніпуляції, токсичне спілкування, зради та велика кількість дрібних негараздів.

Пережити ретроградний Сатурн допоможе терпіння, наполегливість, цілеспрямованість та рішучість у досягненні мети. Більше інших він торкнеться сфери контролю, планування та фінансів.

Період ретроградного Сатурна найбільше вплине на два знаки Зодіака:

  • Близнюки. У них все почне дуже швидко змінюватися. У період з червня по листопад вони досягнуть усіх висот, про які мріяли. Щоб втілити в життя свої цілі, Близнюкам варто зробити упор на своїй працьовитості. Їм варто утриматися від суперечок і скандалів, замість цього потрібно зосередитися на цілях.
  • Козеріг. Цей період по-різному вплине на різні аспекти їх життя Козерогів. На представників знака чекає перевірка на міцність. Найближчі місяці будуть вельми непростими. Водночас Козероги зможуть налагодити своє особисте життя. У цей важкий період з вами буде ваша кохана людина, яка стане міцною опорою.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ретроградний Сатурн
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...