• Головна
  • "Мисливці за спадщиною": у Дніпрі злочинці підробляли документи квартир померлих
12:00, 8 червня 2023 р.

"Мисливці за спадщиною": у Дніпрі злочинці підробляли документи квартир померлих

"Мисливці за спадщиною": у Дніпрі злочинці підробляли документи квартир померлих

У Дніпрі затримали групу злочинців, учасники якої оформлювали на підставних або неіснуючих осіб квартири. Ця нерухомість належала померлим людям і не була оформлена як спадщина належним чином.

Про це повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

За період з червня 2021 по серпень 2022 року злочинці заволоділи правом власності на дев’ять квартир померлих громадян. За їх продаж отримали понад 10 млн грн та розприділили між собою.

Ця нерухомість належала померлим людям і не була оформлена як спадщина належним чином. Для злочинних дій використовували підроблені документи. Їх виготовляли на орендованій квартирі. Після цього нерухомість продавали.

За процесуального керівництва скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника та сімох учасників злочинної організації за фактами шахрайського заволодіння об'єктами нерухомості та підроблення документів (ч. 4 ст. 190, ч. 1, 2 ст. 255, ч. 3, 4 ст. 358 КК України).

За клопотанням прокурора суд наклав арешт на особисте нерухоме майно обвинувачених. А також на деякі незаконно відчужені квартири потерпілих.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, оперативний супровід - співробітники УСР області ДСР Нацполіції України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...