• Головна
  • На Дніпропетровщині відбуваються аварійні та екстрені відключення світла
14:30, 30 травня 2023 р.

На Дніпропетровщині відбуваються аварійні та екстрені відключення світла

На Дніпропетровщині відбуваються аварійні та екстрені відключення світла

Сьогодні, 30 травня через негоду в Дніпрі та області відбуваються аварійні відключення світла. Також сталися - екстрені, які обіцяють уладнати впродовж кількох годин.

Про це повідомляє сайт 056.

У абонентів ЦЕК, на Дніпропетровщині відбуваються екстрені відключення електроенергії.

"Напруга на наші мережі поки що не подається", - йдеться в повідомленні.

За інформацією "Укренерго", близько 13.00 в енергосистемі аварійно відключилися декілька магістральних високовольтних ліній. Внаслідок цього дією протиаварійної автоматики були частково знеструмлені споживачі в низці областей.

Наразі триває заживлення споживачів. Постачання електроенергії всім споживачам буде відновлено у найближчі години. Розпочато розслідування причин інциденту.

"Окремо наголошуємо, що відключення відбулися через технічні причини та не пов’язані з дефіцитом потужності в енергосистемі", - пояснили в компанії.

Станом на 14.32 НЕК "Укренерго" надав дозвіл на відновлення електропостачання. Світло повертається поступово всім клієнтам.

Також через негоду на Дніпропетровщині знеструмлено ще близько 600 осель. ДТЕК працює над відновленням.

"Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!", - розповіли в компанії.

Зазначається, що протягом ночі енергетикам вдалося відновити електропостачання в усі 4 населених пункти, що були повністю або частково знеструмлені. Фахівці оперативно відновили роботу пошкоджених ліній та знеструмлених трансформаторних підстанцій.

Зазначимо, що в Укренерго закликають ощадливо використовувати електроенергію у вечірні години, особливо з 19:00 до 22:00 включно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...