• Головна
  • Найпопулярніші моделі електрочайників: як зекономити при купівлі
Новини компаній
15:04, 16 травня 2023 р.

Найпопулярніші моделі електрочайників: як зекономити при купівлі

Новини компаній

Полиці сучасних магазинів та і справа рясніють широким асортиментним рядом різноманітних марок електроприладів. Серед них справді гідне місце по своїй популярності займають і електрочайники. Це зовсім не дивно, адже сучасні електрочайники, крім своєї основної функції, яка пов'язана з кип'ятінням води, мають ще цілий ряд інших цікавих функцій.

Про які саме ми зараз говоримо, запитаєте ви? Все досить просто: дуже велика кількість сучасних електрочайників має спеціальний захист від википання води, в них також присутній індикатор рівня води, що знаходиться під ручкою та дозволяє контролювати кількість рідини. Ще деякі електрочайники мають функцію змочування шнура на котушку для ще більш комфортного зберігання. Інші ж моделі чайників мають функцію запобігання переливання води або ж поворот підставки на 360°, що також забезпечить зручність користування ними.

Далі поговоримо про те, де саме можливо знайти та обрати електрочайник надійний, справний і найкращий у своєму роді та відповідно на що варто звертати увагу під час його вибору.

Найпопулярніші моделі електрочайників: як зекономити при купівлі, фото-1

На що варто звернути увагу в процесі вибору електрочайника?

Хоч і вибір електрочайника можна вважати далеко не найпростішим завданням, коли без порівняння та аналізу різноманітних моделей просто не обійтися, адже протилежному випадку можна придбати товар поганої якості, що швидко зламається, все ж не все так погано, як може здаватися, на перший погляд. У процесі вибору електрочайника спеціалісти радять звертати увагу на кілька наступних моментів:

  • Об'єм та форма чайника. Врахуйте, що приблизно пів літра води потрібно на одну людину. Тобто якщо у вашій сім'ї 4 особи, електрочайник об'ємом 1,8 літра буде цілком чудовим.
  • Матеріал виготовлення також буде не на останньому місці процесу вибору. В реалізації зустрічаються пластикові електрочайники, скляні та керамічні і металеві. Для того аби обрати для себе найкращі, трохи більш детально прочитайте в інтернеті характеристики на кожен окремий прилад.
  • Також важливо звертати увагу на потужність та дизайн із кольором готового виробу. На сучасному ринку України виробники запропонували покупцям настільки максимально можливий асортимент електрочайників за їх дизайном та кольором, що проблем з вибором найкращого приладу точно виникнути не повинно.

Ну і звісно далеко не на останньому місці знаходяться додаткові функції. Сучасні чайники володіють такими функціями як термометр та фільтрація води з підсвічуванням, автоматичним відключенням приладу у випадках, коли води недостатньо. Також є електрочайники з можливістю управляти ними з мобільного телефону за допомогою спеціального додатка. А ще можливо придбати електрочайник із автоматичним виставленням часу включення приладу для кип'ятіння води і не лише.

Серед найпопулярніших моделей електрочайників цілком заслуговане місце займають прилади таких виробників як Krups, Russell Hobbs, Utty, Grunhelm, Hkoenig, Xiaomi та Delfa.

Де саме в Україні придбати хороший електрочайник та зекономити при купівлі?

Якщо ви хочете придбати дійсно хороший електрочайник, а також в результаті не пожалкувати про це придбання, радимо вам зазирнути в онлайн каталог відомого в Україні інтернет-магазину вживаної техніки та ювелірних прикрас ЗСШОП. Саме тут ви з легкістю зможете серед широкого асортименту різноманітних моделей електрочайників обрати найкращий на будь-який смак та фінансові можливості. Асортиментний ряд інтернет-магазину представлений найпопулярнішими світовими брендами тому проблем із вибором у вас точно не буде. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...