• Головна
  • Ракетний удар по Павлограду: стало відомо, якими ракетами окупанти били по місту
13:30, 3 травня 2023 р.

Ракетний удар по Павлограду: стало відомо, якими ракетами окупанти били по місту

Ракетний удар по Павлограду: стало відомо, якими ракетами окупанти били по місту

Дві масовані атаки по одному із міст Дніпропетровщини. 3 травня стало відомо, якими типами ракет війська рф завдавали ударів по Павлограду.

Про це повідомляє редакція 056 із посиланням на заяву спікера командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в єфірі Національного телемарафона.

Юрій Ігнат зазначив, що по Павлограду було завдано два масовані удари: "Спочатку ще близько опівночі, мабуть, із застосуванням балістичних ракет. Другий – ракетою з літаків стратегічної авіації, скоріш за все, Х-101. Є ще ракети Х-555, але це однотипна ракета повітряного базування. Щоб ідентифікувати тип ракети, необхідно мати її уламки”.

Нагадаємо, що вночі 1 травня російські загарбники завдали ракетного удару по Павлограду на Дніпропетровщині. Атака забрала життя двох чоловіків. Ще 48 жителів, у тому чіслі п’ятеро дітей, звернулися по медичну допомогу з травмами різного ступеня тяжкості. Внаслідок ракетного удару по Павлоградському району 1 травня пошкоджено 80 приватних будинків та 24 багатоповерхівки. Побиті п’ять шкіл, чотири дошкільні навчальні заклади, магазини та сім автомобілів. Зачепило також і енергообладнання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...