• Головна
  • рф планує виробляти ракети Х-50, щоб активізувати удари по Україні: коли саме
14:00, 13 квітня 2023 р.

рф планує виробляти ракети Х-50, щоб активізувати удари по Україні: коли саме

рф планує виробляти ракети Х-50, щоб активізувати удари по Україні: коли саме

росія планує розпочати серійне виробництво стратегічних крилатих ракет типу Х-50. Застосовуючи їх вона хоче активізувати удари по Україні восени.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов на брифінгу

За його даними, з лютого 2022 року росія витратила щонайменше 50% свого запасу зенітних ракет дальнього радіусу дії, використавши щонайменше 8 тисяч таких ракет, головним чином класу "земля-земля". Тепер агресорка хоче поповнити запаси.

"В червні цього року рф планує розпочати серійне виробництво стратегічних крилатих ракет повітряного базування типу Х-50, що дасть змогу кремлю восени активізувати ракетні удари по території нашої країни", - сказав Громов.

Він зазначив, що на теперішньому рівні виробництва, росія не зможе відновити свій резерв в середньостроковій перспективі. Що потенційно може поставити під загрозу здатність москви захищати свої стратегічні інтереси на Далекому Сході та на кордонах із країнами НАТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Х-50 #ракеты россия
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...