• Головна
  • Який чохол для Xiaomi Redmi Note 10 Pro вибрати, щоб максимально захистити телефон?
Новини компаній
17:00, 12 квітня 2023 р.

Який чохол для Xiaomi Redmi Note 10 Pro вибрати, щоб максимально захистити телефон?

Новини компаній
Який чохол для Xiaomi Redmi Note 10 Pro вибрати, щоб максимально захистити телефон?, фото-1

Важливо замовити чохол Xiaomi Redmi Note 10 Pro, щоб захистити смартфон від деформацій. Аксесуар забезпечує ефективний захист від зовнішніх дій. Купити чохли на Xiaomi Redmi Note 10 Pro можна онлайн. Ціна на чохли Xiaomi Redmi Note 10 Pro в Інтернеті нижча, ніж у наземній точці продажу. Вибираючи виріб, потрібно враховувати, що захисні якості прямо залежать від матеріалу виготовлення та формату.

Огляд виробів із пластику

Пластик забезпечує аксесуарам легкість та ефектність. Пластикові накладки дозволяють захистити тильну панель та торцеві частини пристрою із збереженням його ергономіки. Якщо смартфон впаде, пластик забезпечить захист корпусної частини, проте сам аксесуар може покритись тріщинами. Якщо накладка виготовлена з ударостійкого пластику – полікарбонату, тоді виробу нічого не загрожує, він прослужить довгий час.

Принти на пластикові аксесуари наносяться шляхом сублімації. Тому картинки є стійкими навіть до подряпин та потертостей.

Чохли із силікону

Аксесуари з силікону відрізняються гнучкістю та антиковзною поверхнею. Якщо телефон випадково впаде, силікон забезпечить гарну амортизацію та захист від механічних деформацій. Вироби із силікону бувають:

  • прозорі;
  • напівпрозорі;
  • із декорацією.

Нанесення картинок на силікон виконується за допомогою ультрафіолетового друку. Завдяки цьому принти виглядають яскраво. Застосовують гнучкі чорнила, що забезпечують малюнкам стійкість до несуттєвих повсякденних ушкоджень.

Асортимент виробів з термополіуретану

У силіконових накладок є один істотний недолік - вони швидко набувають негарного жовтого відтінку. Аналоги з термополіуретану більш стійкі до впливу ультрафіолету і мають більшу щільність. Це дозволяє ефективніше амортизувати удари. ТПУ-накладки також відрізняються великою різноманітністю дизайнерських рішень.

Чохли-книжки з еко-шкіри

"Книжки" дозволяють максимально захистити гаджет, оскільки вони повністю закривають телефон, навіть дисплей. Переважно чохли-книжки виготовляються з еко-шкіри, яка відрізняється стійкістю до зношування, тому що виготовляється на основі поліуретану.

«Книжки» бувають суворого дизайну – однотонні без декору та з принтом. В останньому випадку картинки наносяться ультрафіолетовою печаткою. Вона надає малюнкам насиченість, стійкість. Крім того, зустрічаються моделі з:

  • відсіками для карток;
  • підставкою;
  • застібкою, що запобігає мимовільному відкриття кейсу

Якому виробу віддати перевагу

Вибираючи аксесуар, беріть до уваги сценарій використання телефону, акуратність, побажання до дизайну. Якщо смартфон зазвичай використовується в офісному приміщенні, автомобілі, кафе, то можна вибрати виріб із пластику або силікону.

Якщо смартфон регулярно падає або ви просто дотримуєтеся активного способу життя, наприклад любите турпоходи, подорожі, зверніть увагу на спеціальні антиударні накладки, виконані з поєднання термополіуретану та полікарбонату. Тандем властивостей гнучкого та твердого матеріалу дозволяє забезпечити максимальний ступінь захисту.

"Книжки" теж здатні забезпечити якісний захист смартфону, тому що повністю приховують гаджет між двома панелями. Тим, хто любить дивитися фільми на смартфоні чи читати електронні книги, чохли-книжки підійдуть ідеально. Але тим, хто активно користується смартфоном, може не сподобається щоразу відкривати кейс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...