Новини компаній
11:00, 7 квітня 2023 р.

Найкращі онлайн-школи Дніпра

Новини компаній

Яку обрати онлайн-школу в Дніпрі? На що слід звернути увагу при виборі онлайн-школи в Дніпрі? Чи може школяр із Дніпра навчатися в київській онлайн-школі?

Хоча в Україні сьогодні працюють очні школи, багато батьків віддають перевагу дистанційній формі навчання. З одного боку, це цілком знімає питання шляху до школи й назад, безпечніше та зручніше, а з іншого – батьки можуть обґрунтовано турбуватися про якість таких онлайн-занять.

Під час пандемії більшість навчальних закладів вимушено перейшли на онлайн-навчання. На жаль, не всі школи виявилися готовими до цього, а тому основний тягар ліг на плечі учнів та їхніх батьків. Але сучасна школа з дистанційним навчанням може запропонувати більше за скановані підручники, Zoom, Skype або навіть Google Classroom.

Тут ми постараємося розповісти про навчальні заклади, в яких школярі Дніпра точно здобудуть якісну освіту.

Яку дистанційну школу вибрати?

Важливо розуміти, що при дистанційному навчанні зовсім не важливо, де знаходиться школа. Усі заняття проходять віддалено, через інтернет. Родина з Дніпра може віддати дитину до кращого навчального закладу з дистанційним навчанням, де б він не знаходився.

В Україні вже понад 10 років існують і розвиваються навчальні заклади, де основна форма навчання – дистанційна. Найчастіше це приватні ліцеї, освітні центри та школи, які змогли впровадити сучасні методики навчання та створити власну освітню платформу з відмінними цифровими навчальними матеріалами. Такі школи мають можливість запросити найкращих викладачів та приділити достатньо уваги кожному учневі.

Дистанційна школа «Оптіма»

Форма навчання: цілком дистанційна.

Освіта: повна загальна середня (з 1 до 11 класу).

Дошкільне навчання: є.

Мовні курси: є.

Профільні класи: є.

Міжнародні партнерські програми: є.

Безоплатний демодоступ: є.

Сайт:https://optima.school/.

«Оптіма» вважається однією з найкращих цілком дистанційних шкіл країни. Ця школа першою в Україні змогла реалізувати концепцію дистанційного навчання. Протягом кількох років вона входить до ТОП 50 навчальних закладів країни (включно з очними) та ТОП 25 шкіл Києва за результатами ЗНО.

Тут немає жодного конкурсного відбору, навчатися в «Оптімі» може кожен. Уроки відбуваються на власній освітній платформі, онлайн-заняття – у маленьких групах. Для кожного учня передбачено індивідуальну програму та освітню траєкторію, а також тьюторський супровід.

Завдяки міжнародним стандартам навчання «Оптіму» добре знають і за кордоном. Учні можуть одночасно навчатися в «Оптімі» та в одній зі шкіл США чи Канади, а наприкінці отримати одразу два дипломи про освіту.

Школа 977

Форма навчання: цілком дистанційна.

Освіта: повна загальна середня (з 1 до 11 класу).

Дошкільне навчання: є.

Мовні курси: є (репетитори та додаткові заняття).

Профільні класи: є.

Міжнародні проєкти: немає інформації.

Безоплатний демодоступ: є.

Школа 977 — один із найперспективніших проєктів дистанційного навчання в Дніпрі. З 2013 року вона успішно застосовує адаптовану освітню модель США в українських реаліях, пропонує дітям сучасні підходи до навчання та економічний напрям (але можна обрати й гуманітарні профілі). Окрім класичного дистанційного навчання, пропонує онлайн-уроки за розкладом.

Nest Academy

Форма навчання: очна та дистанційна.

Освіта: повна загальна середня (з 1 до 11 класу).

Дошкільне навчання: очний дитячий садок.

Мовні та IT-курси: є.

Міжнародні проєкти: немає інформації.

Nest Academy – цікавий проєкт школи нового типу в Дніпрі. І хоч школа відносно молода, вона вже змогла досягти непоганих результатів, впровадити сучасні технології в навчання, поєднати очну та дистанційну форму занять.

Одна з важливих особливостей Nest – так зване білінгвальне навчання. За бажанням учня та його батьків заняття проходять або українською, або цілком англійською мовою. Nest Academy активно розвивається, пропонує своїм учням додаткові курси, секції, участь в олімпіадах, літній табір і навіть власний Android-застосунок.

Ліцей «Ангстрем»

Форма навчання: цілком дистанційна.

Освіта: повна загальна середня (з 1 до 11 класу).

Дошкільне навчання: ні.

Мовні курси: є.

Профільні класи: є.

Міжнародні партнерські програми: є.

Безоплатний демодоступ: немає інформації.

«Ангстрем» — це відомий харківський проєкт і гарний приклад української приватної онлайн-школи. Навчальний заклад може похвалитися солідною базою для дистанційного навчання: власною IT-платформою СДН «Евклід» (затвердженою МОН), цифровими навчальними матеріалами та напрацюваннями, чудовим педагогічним складом.

Навчання тут відбувається двома мовами: українською та російською. Окрім стандартного пакета, «Ангстрем» також пропонує екстернат і формат «Вільного слухача», участь в олімпіадах і міжнародних проєктах. Для учнів старших класів передбачено профільне навчання та поглиблене вивчення деяких предметів.

FutureSchool: Українська Школа Майбутнього

Форма навчання: змішана та дистанційна.

Освіта: повна загальна середня (з 5 до 11 класу).

Дошкільне навчання: ні.

Мовні курси: є.

Профільні класи: немає інформації.

Міжнародні проєкти: немає інформації.

Безоплатний демодоступ: немає інформації.

FutureSchool – це смілива спроба створити школу, де переваги очного навчання поєднуються з можливостями дистанційної форми. Школа Майбутнього приймає учнів, починаючи з 5 класу, на змішану та цілком дистанційну форму навчання. 

Поза шкільними заняттями у FutureSchool роблять серйозний акцент на англійській та німецькій мовах включно з підготовкою до міжнародних мовних іспитів. Поза тим, тісна співпраця зі студією gamedev FUGAS допомагає молодим людям опанувати основи мов програмування та дизайну, а також спробувати свої сили у створенні комп'ютерних ігор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дистанційна школа «Оптіма» #Оптіма #дистанційне навчання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...