• Головна
  • Де купити та як вибрати сольову рідину для електронних сигарет у Львові?
Новини компаній
11:00, 28 березня 2023 р.

Де купити та як вибрати сольову рідину для електронних сигарет у Львові?

Новини компаній

Електронні сигарети стали повсякденним задоволенням. І це чудово! Адже паріння електронної сигарети (вейпу) – просто, смачно та безпечно. Все, що потрібно від вейпера - правильно підібрати заправку, а саме рідину для вейпу. Це може бути жижа заводського виробництва або створений своїми руками самозаміс. Також слід зазначити, що розрізняють два види нікотину, на основі якого створюються заправки – органічний та сольовий. Багато хто воліє сольову жижи для пода. Зробити це легше, якщо знати основні параметри вибору.

Де купити та як вибрати сольову рідину для електронних сигарет у Львові?, фото-1

Які компоненти є у складі рідини для вейпу?

При виборі жижі слід звернути увагу на такі параметри:

  • Кількість нікотину, його міцність.
  • Вибір смаку та аромату.
  • Співвідношення компонентів основи PG/VG (пропіленгліколь/гліцерин).

Вибираючи рідину для вейпу, потрібно визначитися з видом нікотину. Виділяють органічний та сольовий. Останній проходить більш ретельне хімічне очищення, тому його складі немає сторонніх домішок. Цей нікотин швидше дає ефект і тривалість його довше, ніж у звичайного. Виділяють три варіанти міцності рідини на сольовому нікотині: 20-25 мг/мл – легка, 35-45 мг/мл – середня, 55-65 мг/мл – висока. Тротхіт при парінні сольового нікотину, навіть найміцнішого, практично не відчувається. Купить жидкость для вейпа відчувається більш насичено та цікаво, ніж будь-який інший вид рідини.

Що стосується вибору смаку та аромату, тобто три великі напрямки: фруктово-ягідні аромати, тютюн, кондитерка.

Співвідношення компонентів основи (PG/VG) – пропіленгліколь та гліцерин

Складно уявити собі заміс жижі без цих компонентів. Якщо у складі більше пропіленгліколю, то виходить яскравіший смак, але менша кількість пари. Якщо більше гліцерину, то пара виходить більше. У разі використовується співвідношення 50/50.

Де купити сольову рідину для вейпу у Львові?

Ми ретельно проаналізували ринок вейпінгу в Україні та дійшли висновку, що оптимальним варіантом є купівля рідини у вейпшопі через інтернет. Особливо важливо вибрати перевірене місце із якісною продукцією. Саме таким є магазин Vaper`s Lab. Детальніше ознайомитися з асортиментом ви можете купить жижу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин Vaper`s Lab #сольова рідина #жижа для вейпу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...