• Головна
  • Чи буде відключення світла в Дніпрі та області через удар дронами
09:15, 24 березня 2023 р.

Чи буде відключення світла в Дніпрі та області через удар дронами

Чи буде відключення світла в Дніпрі та області через удар дронами

Цієї ночі російська армія атакувала безпілотниками Кривий Ріг на Дніпропетровщині. Один "Shahed" військові з повітряного командування "Схід" збили. Є влучання п‘яти дронів. Обійшлось без жертв, наслідки удару з‘ясовуються. Проте важлива інфраструктура працює стабільно, передає сайт 056.

Як повідомили в ДТЕК, для Дніпра та області наразі ліміти від НЕК Укренерго відсутні. Однак у разі перенавантаження мереж можливі обмеження електропостачання в окремих районах області. Вони будуть відбуватись згідно стабілізаційних графіків.

Загалом в Україні 24 березня не запровадили графіки відключення електроенергії. Однак у Київській, Житомирській області та Києві можливі відключення на окремих ділянках у разі, якщо збільшиться навантаження на мережі.

Нагадаємо, що росіяни упродовж всієї зими завдали 15 масованих ракетних та 18 атак БПЛА на енергооб’єкти. Майже всі ключові підстанції магістральних мереж "Укренерго" були атаковані щонайменше по 3-4 рази, їхньому основному обладнанню завдані тяжкі пошкодження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...