• Головна
  • "Мемна" атака дронами: в Джанкої введено режим надзвичайної ситуації
10:00, 21 березня 2023 р.

"Мемна" атака дронами: в Джанкої введено режим надзвичайної ситуації

"Мемна" атака дронами: в Джанкої введено режим надзвичайної ситуації

В окупованому росіянами Джанкої на півночі Криму ввели режим надзвичайної ситуації муніципального рівня. Причиною стала атака дронами ввечері напередодні, яка знищила російські крилаті ракети.

Про це повідомляє сайт 056.

Як заявили в українській військовій розвідці, вибух знищив "калібри НК" під час їхнього транспортування залізницею. Це ракети, призначені для пусків з надводних кораблів російського чорноморського флоту. Дальність ураження такої зброї ― понад 2500 кілометрів по наземних цілях та 375 кілометрів по морських.

"Загадкова “бавовна” продовжує процес демілітаризації росії та готує український півострів Крим до деокупації", - заначило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Окупанти як завжди не хочуть зізнаватись уразливості. Вони заявляють, що все під контролем, нібито всі безпілотники над Джанкоєм збили і що нібито всі вони "цілили в цивільні об'єкти і були начинені шрапнеллю і вибухівкою". Вони запевняють, що в Джанкої постраждали кілька об'єктів, є пошкодження електромереж і поранений чоловік. А залізниця та інфраструктура в них нібито не пошкоджені, і поїзди курсують за розкладом.

Паралельно з тим, що "все добре" русня вводить надзвичайний стан. А також скаржиться, що це була мемна атака українських безпілотників та публікує фото з уламками.

Як зазначили в Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Україна вже має чим дістати російських загарбників у Криму. Безпечного тилу на українській землі окупанти більше не мають. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...