• Головна
  • Спадний Місяць 8-21 березня: важливі рекомендації на цей період
19:00, 7 березня 2023 р.

Спадний Місяць 8-21 березня: важливі рекомендації на цей період

Спадний Місяць 8-21 березня: важливі рекомендації на цей період

Місяць, що спадає, починається 8 березня, а закінчується 21-го. Це сприятливий час, щоб відпустити минуле і звільнитися від чогось, що заважало вам рухатися вперед. В цей період корисно почати планувати нові цілі та проєкти.

Про це повідомляє сайт 056.

За словами астрологів, цей період може бути корисним для того, щоб відокремитися від минулих невдач, помилок та негативних впливів, і почати працювати над новими цілями. 

У період спадного Місяця можна зайнятися рядом справ, які допоможуть вам очистити свій розум і відокремитися від минулогої. Ось кілька варіантів того, що можна робити у цей період:

  • Відпочивати та відновлювати сили. Період спадного Місяця може бути гарним часом для того, щоб відпочити та відновити сили. Можна провести час із сім'єю та друзями, займатися спортом, медитувати чи просто розслабитися.
  • Очищати свій розум. Цей період може бути корисним для того, щоб очистити свій розум від негативних думок та спогадів, які заважають рухатися вперед. Можна вести щоденник, робити зарядку, пробувати нові методи медитації чи практикувати йогу.
  • Закінчувати розпочате. Місяць може бути хорошим часом для того, щоб закінчити завдання та проекти, які були розпочаті раніше. Це може допомогти звільнити місце для нових можливостей та цілей.
  • Планувати нові проєкти та цілі. Можна опрацьовувати деталі, робити списки завдань, шукати натхнення та мотивацію.
  • Спілкуватися з людьми і отримувати підтримку. Можна проводити час із сім'єю та друзями, ходити на зустрічі та заходи, спілкуватися в інтернеті.

У період спадного Місяця є кілька речей, які краще залишити після періоду Місяця, що росте, коли енергія буде більш сприятливою. Астрологи не рекомендують:

  • Починати реалізовувати нові проекти. Місяць, що зменшується, зазвичай асоціюється з періодом відпустки і звільнення від чогось, що заважало вам рухатися вперед.
  • Період спадного Місяця не найкращий час для нових відносин, весілля, переїздів або зміни роботи. Краще залишити такі плани на період Місяця, що росте.
  • Місяць може бути часом, коли ваш емоційний стан може бути нестабільним. Тому, якщо у вас є важливі проблеми, краще почекати до періоду Місяця, що росте, коли ви будете більш спокійні і сфокусовані.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...