• Головна
  • Ситуація стабільно важка: у Нікополі залишилося 50% жителів
15:30, 7 березня 2023 р.

Ситуація стабільно важка: у Нікополі залишилося 50% жителів

Ситуація стабільно важка: у Нікополі залишилося 50% жителів

Через регулярні російські обстріли ситуація у Нікопольському районі Дніпропетровської області - стабільно важка. Наразі там залишилось 50% місцевих жителів.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак в ефірі телемарафону.

За його словами, ситуація на Нікопольщині стабільно важка. Район майже кожного дня та ночі перебуває під артилерійськими обстрілами РСЗВ, які б'ють по цивільній інфраструктурі, житлових будинках, дитячих садках, лікарнях.

За минулий рік і станом на сьогодні 38 людей загинуло, 159 людей отримали поранення, понад 40 учбових та медичних закладів зазнали ушкоджень.

"Завдяки енергетикам наслідки, завдані від обстрілів інфраструктури росією, вдається ліквідувати протягом доби, і місто повертається до нормального життя", - зазначив Лисак.

Він наголосив, що органи місцевого самоврядування, правоохоронний блок та інші держструктури у Нікополі працюють та забезпечують життєдіяльність жителів територіальної громади.

"Та кількість громадян, які мали бажання виїхати, вони виїхали у перші дні війни, зараз у місті перебуває 50% жителів... Органи місцевого самоврядування забезпечують гуманітарною допомогою. Медичні заклади забезпечені усім, що необхідно", - розповів голова ОВА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...