• Головна
  • росія мінує кордон на північний захід від Харкова: окупантам там не до наступу
10:30, 2 березня 2023 р.

росія мінує кордон на північний захід від Харкова: окупантам там не до наступу

росія мінує кордон на північний захід від Харкова: окупантам там не до наступу

рф мінує кордон на північний захід від Харківської області. До того ж формування наступальних угруповань там не фіксується. Це вказує на те, що російські війська не готуються до відновлення наступальних дій у цьому напрямку.

Про це повідомили аналітики ISW.

Російські війська готуються захищати Бєлгород. Вони зміцнюють позиції на державному кордоні. Окупанти пили перекинули інженерне обладнання та встановлюють протитанкові міни в Новостроєвці-другій та Горьківському Бєлгородської області – приблизно за 47 км на північний захід від Харкова.

“І такі укріплення також вказують на те, що російські війська не готуються до відновлення наступальних дій у цьому районі”, – вважають в ISW.

З посиланням на дані Генштабу України аналітики зазначили, що формування наступальних угруповань на північному напрямку Харківської області не виявлено. Проте противник минулої доби застосував БпЛА з бойовим навантаженням неподалік Бударок Харківської області.

Про остереження ворога також свідчить, що 1 березня жителі Білгорода та районів області почули сирену та звуки системи оповіщення. Це була планова перевірка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...