• Головна
  • В Дніпрі вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні, - ФОТО
11:15, 20 лютого 2023 р.

В Дніпрі вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні, - ФОТО

В Дніпрі вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні, - ФОТО

Сьогодні вся держава згадує героїв, які віддали своє життя за Україну й українців у час Революції Гідності, – Героїв Небесної Сотні. До вшанування їх світлої пам'яті долучились і в Дніпрі.

Про це повідомляє сайт 056.

На Алеї пам’яті Героїв Небесної Сотні та АТО вшанували пам‘ять загиблих учасників Революції Гідності. На захід прийшли мешканці міста, військові, духовенство та представники влади. Присутні згадали активістів хвилиною мовчання та поклали квіти до стели з їхніми іменами.

"Густий дим від запалених автомобільних шин, холод від обледенілої бруківки, вогонь у грудях від кулі снайпера. Це останні відчуття більшості з них. Перед тим, як назавжди піти на вільне українське небо.

Вони закрили собою нашу свободу та гідність. Віддали за це життя. Загинули, але стали символом боротьби, жертовності та відваги.

Вони – перші Герої російсько-української війни початку XXI століття. На них рівняємось сьогодні в боротьбі з агресором. Заради них зобов’язані перемогти, відновити територіальну цілісність та побудувати сильну європейську державу.

Наші Герої Небесної Сотні.

Наш приклад патріотизму. Наша гордість – назавжди", - сказав голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

В Дніпрі вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні, - ФОТО, фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...