• Головна
  • В Україні школярам пропонують підтягнути математику в онлайн-форматі та отримати подарунки
17:00, 17 лютого 2023 р.

В Україні школярам пропонують підтягнути математику в онлайн-форматі та отримати подарунки

В Україні школярам пропонують підтягнути математику в онлайн-форматі та отримати подарунки

В Україні школярі 5-9 класів можуть покращити знання з математики завдяки новому освітньому онлайн-проєкту PlayMath. Учасники мають змогу отримати сертифікати підтвердження знань та позмагатись за подарунки. ТОП-10 найстаранніших учнів будуть нагородженні головним призом — планшетами, а ТОП-50 — подарунками від GIOS.

Про це повідомили у Верховній Раді України.

Кожен учасник отримає доступ до інтерактивної платформи GIOS, де зможе протестувати наявні знання та здобути нові в ігровому форматі.

Проєкт проходить за підтримки МОН та Мінцифри, тож участь для дітей в ньому безоплатна. Тривалість навчання розрахувати складно, адже у кожної дитини буде індивідуальна програма в залежності від наявних знань. Однак переможців, які отримають подарунки, визначать наприкінці березня. Про це йдеться на сайті освітнього проєкту.

PlayMath покриває та доповнює шкільну програму, матеріали допоможуть підготуватись до основних тем з математики у 5-9 класах. Кожен учасник курсу отримає сертифікат по його завершенню, а найздібніші до математики діти отримають ще й подарунки.

Курс складається з тем, а теми — з уроків. Кожен урок складається з двох блоків: першого — теоретичного (анімований інтерактивний відеоурок на 4-5 хвилин, схеми, приклади типових завдань з розв’язанням) та другого — практичного (інтерактивні завдання різного рівня складності).

Щоб долучитись до проєкту, необхідно пройти реєстрацію за посиланням. За результатами вхідного тестування дитина може отримати особисті рекомендації з навчання або самостійно обрати цікаві теми та почати свій шлях у PlayMath.

За результатами школяра можна слідкувати в особистому кабінети, за досягнення та успішне виконання завдань з математики дитина буде потрапляти на "алею слави" та може отримувати призи. Після завершення курсу школяр зможе пройти фінальне тестування, щоб побачити свій прогрес.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...