• Головна
  • Окупанти пошкодили два підприємства Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на вечір
20:10, 13 лютого 2023 р.

Окупанти пошкодили два підприємства Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на вечір

Окупанти пошкодили два підприємства Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на вечір

Завершується триста п’ятдесят п'ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що вранці росіяни знову вдарили по Нікополю. Поцілили по місту з важкої артилерії. Поранення отримав 68-річний чоловік.

Постраждалому надали медичну допомогу. Він лікуватиметься вдома. В результаті атаки в місті пошкоджені два приватні підприємства. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що внаслідок обстрілу пошкоджено 3 приватні житлові будинки і господарську споруду. Окрім того, понівечено майже півдесятка автівок та лінії електропередач. Інші наші райони ворожих атак не зазнали.

"Завтра має відбутися черговий «Рамштайн». На порядку денному – питання необхідної Україні ефективної бронетехніки, далекобійних ракет, штурмової та винищувальної авіації, танкової коаліції. Все це наганяє жаху на окупантів, тож вони у звичній для себе манері намагаються залякувати і тиснути шляхом терору. Але не вийде. Україна всіма способами боротиметься за своє майбутнє. І нарешті здобуде мир. Сили оборони, Президент, вся українська нація об‘єднані як ніколи. До Перемоги – тільки разом", - написав Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...