• Головна
  • "Укренерго" планує поступово збільшувати ліміти електроспоживання: названа головна умова
12:00, 9 лютого 2023 р.

"Укренерго" планує поступово збільшувати ліміти електроспоживання: названа головна умова

"Укренерго" планує поступово збільшувати ліміти електроспоживання: названа головна умова

У разі відсутності ворожих масованих обстрілів енергетики зможуть поступово збільшувати ліміти споживання по регіонах. Також очікується введення в роботу додаткових потужностей на електростанціях.

Про це повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону.

Він розповів, що споживання електроенергії зараз досить значне, тому що дійсно похолодало і завжди, коли температура знижується, то споживання росте. Але енергетикам вдалося в останні тижні відновити досить багато генеруючих потужностей в енергосистемі, цілий ряд енергоблоків зміг увійти в роботу. Це дало можливість скомпенсувати зростання споживання та більшість областей тримати в планових графіках, окрім Одеси.

Кудрицький зазначив, що очікується подальше введення в роботу додаткових потужностей на електростанціях для того, щоб продовжувати збільшувати ліміти.

"Окрім того, ми очікуємо, що на наступному тижні холоди вже відступлять, споживання дещо знизиться, і це теж трошки полегшить нам ситуацію, трошки зменшить нам дефіцит. Тому я думаю, що якщо не буде великих масованих обстрілів, то ми зможемо поступово рухатися вперед, збільшувати з одного боку ліміти, а з іншого буде зменшуватися споживання. Очікуємо, що ситуація буде покращуватися", - сказав голова правління НЕК "Укренерго".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ДТЕК #Ясно #свет Днепр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...