• Головна
  • Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories
Новини компаній
15:00, 25 січня 2023 р.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories

Новини компаній
Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-1

Hype Laboratories виготовляє стиль та майбутнє для українських дітей.

Команда закарбувала історію української боротьби, створивши ексклюзивні NFT-токени та одяг під назвою «Президентські краші». Кожен персонаж уособлює наших воїнів ЗСУ, волонтерів, журналістів і кожного, хто працює задля перемоги України. Хедлайнерами колекції є новітні українські лідери, які відвойовують нашу суверенність та надихають мільйони українців. Також багато шуму у соціальних мережах підняли колекція Banderaciaga та дроп зі світловідбивними написами.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-2

Одяг наповнений свободою на молекулярному рівні. Його зробили в епіцентрі боротьби за свободу люди, які цього прагнули. Виріб продумано до дрібниць. Оверсайз-силует дозволяє почуватися вільно, а образи українських лідерів і потужні гасла заявлять про вашу свободу всьому світу. Всі моделі унісекс, тому виглядають неймовірно як на чоловіках, так і на жінках!

Hype Laboratories прагне створити освітні табори для українських дітей-переселенців та дітей з інвалідністю. Це буде справжня школа майбутнього, де учні опановуватимуть, окрім звичних дисциплін, — трейдинг, криптовалюту, керування часом, маркетинг та ІТ. Освітній табір буде розташований серед чистої природи на заході України.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-3

У 2024 році компанія Hype Laboratories планує розпочати будівництво «Camp of HYPE CHILDREN». Табір від Hype Laboratories — це школа майбутнього, візуалізація всього, про що мріяв кожен із нас, коли був дитиною. Від екстер‘єру до шкільної програми — тут все сприятиме драйвовому навчанню.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-4

Поки проєкт табору знаходиться на етапі розробки, Hype Laboratories долучаються до інших благодійних заходів та створюють свої. Напередодні Різдва вчені Hype Laboratories поїхали у місто Дніпро у центр біженців, щоб влаштувати дітям новорічне свято та подарувати подарунки.

Купуючи одяг Hype Laboratories, ви підтримуєте благодійну місію з будівництва навчальних таборів для дітей-переселенців та інвалідів в Україні.

Одяг наповнений свободою від Hype Laboratories, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...