• Головна
  • В лютому-березні прогнозуються активні бої на Донбасі
16:00, 23 січня 2023 р.

В лютому-березні прогнозуються активні бої на Донбасі

В лютому-березні прогнозуються активні бої на Донбасі

В лютому–березні 2023 року, відбуватимуться активні бойові дії в Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький розповів в інтерв’ю  Укрінформ.

Він нагадав, що раніше новопризначений командувач військ рф в Україні Валерій Герасимов не виконав завдання Кремля з повної окупації Донецької та Луганської областей. А тепер путін поставив завдання захопити Донбас до березня 2023 року. Через це в найближчі місяці будуть активні бойові дії, і саме в Луганській і Донецькій областях.

За інформацією Скібіцького, зараз також відбувається перекидання 2 механізованої дивізії 1 танкової армії рф із Білорусі. Через це агресор може знову спробувати піти в наступ на Куп’янському напрямку.

"Не виключаємо, що вони можуть знову спробувати зайти на нашу територію через кордон, це Куп’янський напрямок, можливе і відновлення наступальних дій з метою повернення під контроль раніше захоплених ворогом територій в Луганській області", – заявив Скібіцький.

російське військове командування почне знову активніше застосовувати повітряно-десантні війська. Представник ГУР нагадав, що на початку повномасштабної війни саме під командуванням Герасимова ці війська РФ за перші пів року втратили майже половину особового складу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...