• Головна
  • Паркування без касирів з сучасними паркувальними терміналами від Gant
Новини компаній
19:15, 18 січня 2023 р.

Паркування без касирів з сучасними паркувальними терміналами від Gant

Новини компаній

Для того, щоб організувати контрольований доступ користувачів на різні об’єкти використовуються паркомати. Їх основна фукнція полягає в автоматизацій різноманітних процесів: роботи шлагбаума, периферійних пристроїв різного типу, світлофорів. Сукупність цих властивостей робить автоматичні паркувальні термінали незамінним обладнанням для сучасних промислових, торговельних, адміністративних, комерційних будівель. Таке обладнання стане в нагоді тоді, коли власникам вкрай важливо контролювати доступ до об'єкта, але є потреба в максимальному спрощені та економічній вигоді від роботи паркінгу.

Компанія Гант пропонує клієнтам сучасне автономне обладнання, яке дозволить мінімізувати втручання персоналу в роботу паркінгу. Рішення, розроблені фахівцями, дозволять власникові організувати контрольований в'їзд та виїзд до об'єктів різного формату та розмірів, полегшуючи користування для клієнтів.

Паркування без касирів з сучасними паркувальними терміналами від Gant, фото-1

Переваги автоматичних паркоматів

Принцип дії автоматичних паркоматів полягає в можливості водіїв самостійно використовувати прилади, без залучення персоналу, при чому це актуально як на етапі в'їзду в паркінг, так і на етапі виїзду з нього. Паркувальнику не потрібно буде надавати клієнту талон, самостійно фіксувати час перебування авто на стоянці та розраховувати його – все це виконає паркомат, а сплачувати послугу можна буде як готівкою, так і банківською картою.

Компанія Гант як один із лідерів в проектуванні, виготовленні та монтажі подібних систем, пропонує клієнтам вироби, які:

· Дозволяють організувати контроль доступу до об'єктів з максимально простим та інтуїтивно зрозумілим принципом роботи.

· Суттєво впливають на об'єм операційних витрат, а саме – дозволяють мінімізувати потребу в персоналі, а отже знизити витрати на його залучення до роботи.

· Покращують потік транспорту в зоні паркування – за допомогою сучасного паркувального обладнання можна розділити потоки клієнтів на в'їзд та виїзд максимально просто та швидко, не створюючи черг.

· Повністю виключають людський фактор – вірогідність помилки, неправильного розрахунку, тощо повністю виключається.

· Дозволять використовувати паркувальну зону в повній відповідності до поставлених задач, виключають вірогідність доступу на приватну територію третіх осіб.

· Дозволять вести максимально прозору та чітку статистику надходження коштів від роботи паркоматів.

Завдяки роботі професіоналів компанії Гант, Ви можете встановити сучасне паркувальне обладнання для офісних будівель та бізнес-центрів, обладнати паркувальну зону поблизу аеропорту, готелю, ринку, ТРЦ, супермаркету, житлового комплексу, інших об'єктів.

Як замовити сучасне обладнання за конкурентною ціною в Дніпрі?

Компанія Gant пропонує клієнтам сучасні рішення в різних містах України. Наразі, клієнти компанії мають змогу замовити не тільки паркувальне обладнання, а й встановити сучасні секційні ворота, захисні ролети й інші конструкції, здатні забезпечити безпеку та комфортне використання різноманітних приміщень. Виробничі потужності компанії включають в себе повний комплекс послуг – фахівцями розробляється не тільки проект конструкції, а й монтується автоматика для воріт та усього запропонованого устаткування, що гарантує його довговічність та надійність. Ближче ознайомитися із асортиментом компанії, отримати повну інформацію про ціни та строки виконання робіт можна на офіційному сайті. За допомогою консультанту Ви не тільки отримаєте відповіді на всі питання, а й зможете швидко замовити необхідне обладнання за вигідною ціною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...