• Головна
  • Перевищили ліміт споживання: в Дніпрі та області введені аварійні відключення
16:30, 26 грудня 2022 р.

Перевищили ліміт споживання: в Дніпрі та області введені аварійні відключення

Перевищили ліміт споживання: в Дніпрі та області введені аварійні відключення

Україна продовжує оговтоватися від масованих ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури. ​​Станом на 26 грудня дефіцит потужності в енергосистемі залишається суттєвим. Через це у декількох регіонах країни знову запровадили аварійні відключення світла. 

Про це повідомляє редакція 056.

В НЕК Укренерго зазначили, що також наявні обмеження у системі передачі електроенергії внаслідок значних пошкоджень магістральних мереж масованими атаками росіян. У зв’язку з цим до всіх областей доведені ліміти споживання. 

Наразі через перевищення лімітів споживання введені аварійні відключення у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Львівській, Київській областях та у м. Києві.

На об’єктах генерації та електромережах, пошкоджених внаслідок вже дев'яти масованих російських атак, тривають ремонтні роботи. 

Через масштабність та складність пошкоджень відновлення обладнання та функціонування низки ключових об’єктів вимагає значного часу.

«Укренерго», генерація та оператори систем розподілу роблять все можливе для покращення ситуації з електропостачанням в країні.

Водночас ми розуміємо наміри ворога і ризики повторних атак на електромережі та електростанції. Маємо бути готовими до різних ситуацій та подбати про тих, хто цього потребує. 

В компанії також зазначили, що готові до будь-яких сценаріїв та за будь-яких умов відновлювати роботу енергосистеми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...