• Головна
  • Стабілізаційні відключення електроенергії: графік відключень світла в Дніпрі та області на 25 грудня
09:30, 25 грудня 2022 р.

Стабілізаційні відключення електроенергії: графік відключень світла в Дніпрі та області на 25 грудня

Стабілізаційні відключення електроенергії: графік відключень світла в Дніпрі та області на 25 грудня

25 грудня в Дніпрі діють оновлені графіки стабілізаційних відключень. Вони враховують поточну складну ситуацію в енергосистемі після останніх масованих обстрілів.

Про це повідомляє редакція 056. 

Компанія ДТЕК Дніпровські електромережі з 21 грудня запровадила оновлені графіки стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області з урахуванням поточної складної ситуації в енергосистемі після останніх масованих обстрілів. Ознайомитись з новим графіком можете тут.

В компанії просять всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії. Бізнес-клієнтів просять свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

В оновленому графіку компанія актуалізувала базу та додала нові адреси, які раніше клієнти не могли знайти в графіку. Таким чином в компанії намагаються проводити відключення так, щоб електропостачання було відсутнє не більше 4 години через 5 годин наявності світла.

Щоб зрозуміти, коли у вас буде світло – просто введіть свій населений пункт та адресу у відповідні поля, та ознайомтесь з графіком електропостачання.

Найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі. В ДТЕК Дніпровські електромережі наголошують, що попередні графіки не діють. 

У разі відсутності вашої адреси в графіку або неспівпадіння реальної ситуації з графіком в компанії просять невідкладно повідомляти про це.

Найшвидший спосіб — написати в приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Дніпровські електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?» - https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns. Заявки приймаються в тому числі через кол-центр, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Раніше оновлені графіки були запущені в Києві та Одеській області. Згодом оновлені графіки запрацюють в Київській області.

Важливо пам’ятати. Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

Віримо в ЗСУ та енергетичний фронт!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Через значні руйнування енергетичної інфраструктури по всій території України впроваджують стабілізаційні відключення електроенергії. Їх будуть застосовувати, щоб зменшити дисбаланс в енергосистемі та щоб уникнути масштабних відключень.
Оголошення
live comments feed...