• Головна
  • Найбільший вибір черепиці в Дніпрі
Новини компаній
15:00, 7 грудня 2022 р.

Найбільший вибір черепиці в Дніпрі

Новини компаній

Вважається, що саме правильність монтажу даху для будь-якої будівлі буде відігравати надважливу роль у її довговічності, надійності та естетичній привабливості. Задля того, щоб дах виглядав привабливо і при цьому був гарно захищений від негативних проявів навколишнього середовища, використовують різні типи черепиці. Найбільший вибір якісних матеріалів від перевірених виробників представлений в компанії ДоброБуд. За посилання Ви можете ознайомитись із великим асортиментом продукції, розрахувати попередню вартість будівництва, а також отримати профільну консультацію співробітників компанії протягом декількох хвилин. Вони допоможуть підібрати найбільш підходящий варіант черепиці, враховуючи Ваші побажання та особливості будівлі.

Яку черепицю обрати?

Ринок сьогодні пропонує покупцям одразу декілька варіантів черепиці, серед яких:

  • Бітумна черепиця – представляє собою тонкі багатошарові пластини з поліестеру, бітуму та полімерних компонентів. Має високу експлуатаційні характеристики, відрізняється міцністю, морозостійкістю, стійкістю до плісняви та грибка. Серед інших важливих властивостей – звукоізоляція, невисока ціна та довговічність. В каталозі компанії запропонована в різних варіаціях, що дозволить зробити дах стильним, а фасад будинку – цілісним та завершеним.
  • Металочерепиця – дозволяє змонтувати надійну кровлю, може мати різний колір та зовнішній вигляд. Завдяки використанню різних спеціальних складів, листам з алюмінію, міді або сталі надаються особливі властивості. Має невелику вагу, екологічна, монтується легко та швидко, може використовуватися для різних типів будівель.
  • Керамічна – вважається традиційним варіантом для будівлі даху, відрізняється екологічністю, високою архітектурною цінністю, довгим терміном використання (до 100 років), стійкістю до різних атмосферних проявів, значним рівнем шумоізоляції, простотою монтажу та ремонту. Наявність різних кольорів та форм дозволить збудувати естетичну та привабливу покрівлю.  
  • Композитна – представляє собою багатошаровий матеріал, який має суттєві переваги серед аналогічних: надійний захист, міцність, легкість в транспортуванні а монтажі, захищеністю від деформацій, екологічність, низька горючість. Термін використання такого типу черепиці становить 30 років.
  • Цементно-піщана – є ідеальним варіантом, коли стає питання вартості обладнання даху. Більше того, така покрівля вважається класичною, дуже гарно виглядає, слугує не менше 100 років і дуже легко ремонтується.

Вибір найкращого варіанту обладнання покрівлі повинен базуватися не тільки на особистих уподобаннях, а й на особливостях самого даху, вартості такого будівництва. За допомогою професіоналів ДоброБуд Ви обов'язково підберете оптимальний варіант та оздобите дах найкращою черепицею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...