• Головна
  • Відключення світла в Дніпрі та області: на що очікувати сьогодні, 7 грудня
09:10, 7 грудня 2022 р.

Відключення світла в Дніпрі та області: на що очікувати сьогодні, 7 грудня

Відключення світла в Дніпрі та області: на що очікувати сьогодні, 7 грудня

У Дніпрі та області у середу, 7 грудня, запроваджені екстрені відключення електроенергії.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням.

Через чергову масовану атаку росії на об’єкти критичної інфраструктури наразі застосовані екстрені відключення. Графіки стабілізаційних відключень поки не діють.

У ДТЕК закликають набратися терпіння і зберігати спокій та запевняють, що ми повернемось до стабілізаційних графіків, щойно ситуація в енергосистемі стабілізується.

Додамо, що Україна працює з міжнародними партнерами, щоб допомогти відновити свій енергетичний сектор після кількох хвиль російських ракетних атак по критичній інфраструктурі протягом останніх кількох тижнів.

Як заявив міністр енергетики України Герман Галущенко, з Франції найближчим часом буде доставлена велика партія обладнання.

"Виробництво нового енергетичного обладнання – досить тривалий процес, тому українська сторона "приймає допомогу у вигляді вживаного обладнання, яке знаходиться в робочому стані", - додав він.

За його словами, Україна веде переговори з колишніми радянськими республіками, в тому числі з Азербайджаном.

"Країни Балтії також нам суттєво допомагають. Хочу відзначити Литву, яка вже передала велику кількість техніки, інша частина їде до нас", - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #ДТЕК #відключення світла Дніпро #графік відключень Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...