• Головна
  • Вбивство немовляти на Запоріжжі та підлітка на Херсонщині: головне за добу по регіонах
12:30, 23 листопада 2022 р.

Вбивство немовляти на Запоріжжі та підлітка на Херсонщині: головне за добу по регіонах

Вбивство немовляти на Запоріжжі та підлітка на Херсонщині: головне за добу по регіонах

Триває двісті сімдесят третя доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення України.

Редакція розкаже як минула доба у найгарячіших точках України.

За минулу добу противник завдав 5 ракетних ударів по населених пунктах Харківської та Донецької областей, здійснив близько 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та містах і селах.

Рашисти обстріляли пологове відділення у Запорізькій області. Загинуло немовля

російські терористи уночі 23 листопада ракетами вдарили по пологовому відділенні Вільнянської лікарні у Запорізькій області. Рятувальна операція триває. Наразі відомо, що результаті обстрілу загинуло немовля. Породіллю поранено, ще двох лікарів дістали з-під завалів. Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко каже, що поранені отримують допомогу, але життя дитинки вже не поверне ніхто.

«Маленьке життя, яке могло колись стати великим і щасливим, вже не поверне ніхто. Це не країна-терорист, це країна-вбивця. Це не відповідальність того виродка, який запустив цю ракету, це відповідальність кожного росіянина, хто підтримує або не виступає проти режиму божевільного маніяка», – відреагував Ляшко.

Окупанти вранці обстріляли Харківщину: загинули 2 людей

Двоє людей загинули та ще 2 дістали поранення у результаті російського обстрілу міста Куп’янськ на Харківщині вранці 23 листопада. Під ворожим ударом опинилися житловий будинок та поліклініка. Також є руйнування школи.

"Чергові акти тероризму росіян. Близько 07:40 відбувся обстріл у м. Куп’янськ. Пошкоджено 9-ти поверховий житловий будинок, будівлю поліклініки. На жаль, загинули 2 людей – жінка 55 років та чоловік 68 років, 1 чоловік – госпіталізований, 1 – надали допомогу на місці", - розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Окрім цього, протягом доби окупанти обстрілювали і прифронтові райони Харківщини.

росіяни вночі обстріляли лікарню у Бериславі, загинула дитина, яка їхала з церкви

У Херсонській області внаслідок обстрілів російських загарбників загинув 13-річний хлопчик, який разом з батьком їхав у машині з церкви, де вони ховались від обстрілів.

Відомо, що дитина отримала поранення від касетного снаряда. Він помер вночі в обласній клінічній лікарні.

Вбивство немовляти на Запоріжжі та підлітка на Херсонщині: головне за добу по регіонах, фото-3

Ще один хлопчик просто перебігав з літньої кухні до своєї оселі, залишився без руки. Ще один хлопчик поранений в живіт. 

Також вночі від ворожих ударів постраждала лікарня у Бериславі.

"Орки продовжують обстрілювати деокуповані території, помножуючи кількість своїх військових злочинів. Б'ють по цивільній інфраструктурі, по гуманітарних об'єктах. Лікарня в Бериславі вночі зазнала підлого удару, там не було жодного військового. Регулярні прильоти по Херсону. Але ми не здамося і не здригнемося", - перший заступник голови обласної ради Юрій Соболевський.

росіяни обстріляли Дніпропетровщину з «Градів»

Як повідомив голова ОВА Резніченко, під обстріли потрапили Покровська та Марганецька громади. Попередньо, влучили по відкритих територіях населених пунктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...