• Головна
  • Використані чайні пакетики можуть стати у пригоді: 7 корисних лайфхаків
19:00, 22 листопада 2022 р.

Використані чайні пакетики можуть стати у пригоді: 7 корисних лайфхаків

Використані чайні пакетики можуть стати у пригоді: 7 корисних лайфхаків

Використані чайні пакетики годяться не лише для того, щоб заварити їх ще раз. Якщо їх не викидати, то можна повторно отримати користь. Все просто, геніально та дієво.

Редакція сайту 056 зібрала для вас 7 перевірених способів використовувати чайні пакетики повторно.

1. Прибрати неприємний запах з черевиків, мікрохвильової печі та холодильника.

Саше попередньо потрібно не лише заварити, а й висушити. Результат вартий турбот: за ніч чай вбере у себе якщо не весь неприємний запах, то принаймні більшу його частину.

2. Зняти почервоніння з очей.

Приклади замочені холодні пакетики на очі та полеж у такому положенні кілька хвилин. Процедура зніме почервоніння, а якщо його не було – зменшить мішки під очима краще за будь-який спа.

3. Зменшити кола та припухлості під очима.

Охолодіть використані чайні пакетики в холодильнику та покладіть їх на очі. Кофеїн, що знаходиться в чаї, зменшить темні кола та припухлості, а антиоксиданти забезпечать хорошу циркуляцію крові.

4. Очистити дзеркало.

Ще теплим пакетиком пройдися дзеркалом – від жирних відбитків пальців не залишиться і сліду! Єдиний мінус технології у тому, що залишки чаю потрібно змивати водою, а її, щоб не залишилося розводів, витирати сухою тканиною.

5. Подбати про рослини.

Чай неймовірно корисний для кімнатних та садових рослин. Слабкий чайний розчин захищає від грибкових інфекцій, а висушений чай служить як азотним добривом, і засобом проти гризунів.

Крім того, старі чайні пакетики можна використовувати як дренаж для квіткових горщиків: покладіть кілька штук на дно, і земля не висипатиметься, а вода зможе вільно витікати.

6. Зупинити кровотечу.

Старий чайний пакетик також може зупинити невелику кровотечу, отриману, наприклад, під час гоління. Додайте його до пошкодженої області. Таніни, що містяться в чаї, покращать згортання крові та прискорять загоєння рани.

7. Пом'якшити шкіру ніг.

Теплі ванночки з використаними чайними пакетиками допоможуть навіть грубій шкірі стоп. Вони приберуть неприємний запах, пом'якшують мозолі, п'яти та наситять шкіру.

Ознайомившись корисними ідеями, ви напевно захочете запастися чайними пакетиками, щоб як слід поекспериментувати. Однак вологі чайні пакетики можна зберігати за кімнатної температури лише протягом дня, не більше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #чай в пакетиких
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...