• Головна
  • Джо Байден оголосив в штаті Нью-Йорк режим надзвичайної ситуації: причина
18:00, 21 листопада 2022 р.

Джо Байден оголосив в штаті Нью-Йорк режим надзвичайної ситуації: причина

Джо Байден оголосив в штаті Нью-Йорк режим надзвичайної ситуації: причина

Президент США Джо Байден оголосив в американському штаті Нью-Йорк режим надзвичайної ситуації. Причиною став сильний непередбачуваний снігопад і хуртовини. За останні чотири дні випало близько двох метрів снігу "з ефектом озера". Це сніг, який падає з вузьких смуг хмар, утворених після проходження холодного сухого повітря над великим і не скутим кригою озером.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на опубліковану заяву на сайті Білого дому.

“Минулої ночі президент Джо Байден оголосив, що в штаті Нью-Йорк існує надзвичайна ситуація, і розпорядився надати федеральну допомогу у зв’язку з надзвичайними умовами, спричиненими сильним зимовим штормом і сніговою бурею, що почалися 18 листопада й досі тривають”, - заявили у Білому домі.

Байден також уповноважив Міністерство внутрішньої безпеки та фахівців Федерального агентства США з надзвичайних ситуацій (FEMA) координувати зусилля з надання допомоги жителям у ряді округів штату.

Зараз у західній частині штату Нью-Йорк заборонено руг автомобілістів, закриті школи та скасувані авіарейси напередодні свята День Подяки. Такої негоди не було в штаті 8 років.

Зазначимо, в цьому році сніг випав дещо раніше, ніж в минулому. На тому тижні у багатьох містах України пішов сніг. Але найбільше засипає Карпати.

Джо Байден оголосив в штаті Нью-Йорк режим надзвичайної ситуації: причина, фото-1

За інформацією гірського пошуково-рятувального поста вершину Піп Іван Чорногірський в українських Карпатах на 8-10 сантиметрів покрило снігом, також там тримається мороз. Тож від походів у гори вони закликали відмовитись.

Нагадаємо, ми писали, що на Дніпропетровщині випав перший сніг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...