• Головна
  • Вибухи у Дніпрі: кількість постраждалих від ворожої ракетної атаки зросла, - ФОТО
15:20, 17 листопада 2022 р.

Вибухи у Дніпрі: кількість постраждалих від ворожої ракетної атаки зросла, - ФОТО

Вибухи у Дніпрі: кількість постраждалих від ворожої ракетної атаки зросла, - ФОТО

17 листопада війська рф здійснили чергову масовану атаку по Україні. В результаті, якої вибухи лунали майже по всі теріторії країни. Серія вибухів прогриміла і на Дніпропетровщині, а саме в місті Дніпрі. Кількість постраждалих від атаки наразі збільшилася. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що російські ракети сьогодні поранили у Дніпрі 23 людини. 15 з них - у лікарні. Одна постраждала важка.

Понівечили промислове підприємство, будинки, тролейбуси та жваву вулицю. Війська рф ударили по міських кварталах на початку дня. 

Коли люди вже були на вулицях. Їхали на роботу, йшли у справах. Просто жили своє звичне життя.

"За усі ці злочинні обстріли прийде розплата", - підсумував Валентин Резніченко.

Заступниця директора департаменту охорони здоров`я ДніпроОВА Тетяна Квітницька повідомила, що постраждали місцеві мешканці віком від 15 до 83 років. Всі вони мають травми і тілесні ушкодження легкої та середньої важкості. 8 пацієнтів отримали медичну допомогу та відправилися додому, ще 15 перебувають на амбулаторному лікуванні.

"Після ракетних ударів по Дніпру за медичною допомогою звернулися 23 людини. 3 постраждалим надавалася допомога безпосередньо на місці події. Також після госпіталізації ще 5 пацієнтів ми відпустили додому на амбулаторне лікування. На стаціонарі у нас залишаються 15 пацієнтів серед них дівчинка-підліток і 83-річна жінка. Усі вони в стані середньої тяжкості", – зазначила Тетяна Квітницька. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...