• Головна
  • Втратив родину і пережив ракетний удар: у Дніпрі помер пес Крим
17:00, 12 листопада 2022 р.

Втратив родину і пережив ракетний удар: у Дніпрі помер пес Крим

Втратив родину і пережив ракетний удар: у Дніпрі помер пес Крим

У Дніпрі помер пес Крим, який вижив після ракетної атаки окупантів по житловому району міста в ніч із 28 на 29 вересня. Він перебував на стаціонарі та проходив необхідне лікування в притулку. Щодня телефонували охочі забрати його. 12-річний пес Крим в той день втратив господарів. Тоді загинули бабуся, жінка та двоє дітей.

Про це повідомляє редакція з посиланням на публікацію заступника міського голови Дніпра Михайла Лисенка.

Дніпровські ветеринари доглядали тварину. Раніше начальниця відділу реєстрації тварин КП "Зооконтроль" Ірина Пономаренко розповідала, що співробітники ДСНС привезли собаку в дуже поганому станні. Вона ні на що не реагувала, була агресивною. Після ракетного удару псу стало краще, але лікування продовжували.

В Крима була серцева недостатність, і через поважний вік - йому 12 років, лікування було дуже лагідним. Також в нього була пухлина на шиї, але вона була не першочергова. Фахівці намагалися нормалізувати його стан. Контузія у нього потоху проходила. Їв він не дуже добре, але йому почали давати консерви, які подобалися найбільше, а також привчили до сухого корму. 

Не дивлячись на піклування та лікування, 12 листопада стало відомо, що собака помер. 

“З великим сумом повідомляю, що серце нашого пса Крима зупинилось. Російська підлість та її злочини іноді досягають своїх результатів. RIP”, – написав Михайло Лисенко. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...