• Головна
  • Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день
21:15, 11 листопада 2022 р.

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день

11 листопада 2022 року – історичний день. ЗСУ пишуть сучасну історію і сьогодні вони повернули Херсон. Станом на зараз, наші оборонці вже на підступах до міста. Але спеціальні підрозділи вже у місті і їх подальших рух уповільнюють місцеві мешканці, які бажають їх обійняти. Вся Україна радіє і вже вибухнула мемами на цю подію. 

Редакція пропонує ознайомитись з найпопулярнішим у мережі. 

Меми почали з'являтися ще після масштабного контрнаступу ЗСУ на півночі Херсонщини, користувачі навіть наклали кавун на карту звільнених територій.

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день, фото-1

Українці сміюються крізь сльози, бо розуміють, що кожна перемога дається нелегко. Говоримо про Херсонщину — думаємо про кавуни, які давно стали символом області. Але це далеко не єдина гордість регіону.

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день, фото-2

Не варто забувати і про роботу ЗСУ та партизанів, які заплатили величезну ціну за повернення незалежності на рідні землі.

Як зазначив президент України Володимир Зеленський, що наша країна завжди повертає своє і прийде до всіх своїх людей». 

"Херсонці чекали, ніколи не відмовлялись від України. Надія на Україну завжди виправдовується – і Україна завжди повертає своє", - зауважив Володимир Зеленський.

Поки ще місто не повністю очищене від ворожої присутності – самі херсонці вже прибирають з вулиць та будівель російську символіку і будь-які сліди перебування окупантів у Херсоні.

А українські компанії змагаються у тому, хто перший відновить свою роботу в регіоні. 

Кожний українець вдячний кожному воїну і кожному підрозділу Сил оборони, які забезпечують зараз проведення цієї наступальної операції на півдні.

Подяка має бути кожному – від рядових до генералів: Збройні Сили, розвідка, СБУ, Нацгвардія – усі, хто наближав сьогоднішній день для Херсонщини.

Користувачі соціальних мереж не забули про нещодавній злам Instagram Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. 

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день, фото-5

Війська рф звісно не визнають, що відступили і втекли. Для них це перегрупування і в цей час хизуються, що не втратили особовий склад та техніку. Українці вже зобразили "героїчний" відступ. 

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день, фото-6

Червоні очі сьогодні у всієї країни та сльози радості. 11 вересня запах кавуна у повітрі. 

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день, фото-7

В історичний день всі українці тільки і говорять про Херсон. Кожен має розуміти якою ціною це зроблено. Після радості, нас ще чекає фіксація злочинів у місті. 

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день, фото-8

Тепер про серйозні новини. Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram повідомив, що зібрано на перший морський дрон. Він матиме назву Херсон.

Херсон - це не лише кавуни: меми, які створили українці в історичний день, фото-9

Поки ми радіємо, не слід забувати про підступність ворога. Зокрема в ОК «Південь» закликають херсонців бути уважними, бо можуть діяти диверсанти і є багато «сюрпризів». 

Треба всім не втрачати пильності, наголосила начальниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк і додала, що без «несподіванок» для ЗСУ окупанти просто так не пішли б з правобережжя Херсона.

Йдеться про мінування великих ділянок місцевості, доріг, об’єктів критичної інфраструктури й інших об’єктів соціального забезпечення, де люди можуть шукати покращення тих побутових умов, які окупанти цілеспрямовано погіршували протягом останніх днів, переконуючи їх евакуюватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
24 лютого на території України підступно вдерся ворог. Українці об'єдналися проти країни агресора та завзято та героїчно обороняють державу. Разом мы переможемо! Віримо у ЗСУ! Віримо в Україну! Бий ворога!
Оголошення
live comments feed...