• Головна
  • Ракетний удар по агропідприємству Запоріжжя та атака об'єкту критичної інфраструктури Дніпропетровщини: злочини рф в Україні за минулу добу
10:30, 10 листопада 2022 р.

Ракетний удар по агропідприємству Запоріжжя та атака об'єкту критичної інфраструктури Дніпропетровщини: злочини рф в Україні за минулу добу

Ракетний удар по агропідприємству Запоріжжя та атака об'єкту критичної інфраструктури Дніпропетровщини: злочини рф в Україні за минулу добу

Розпочалась двісті шістдесята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Противник продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та цивільних будівлях, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Редакція розкаже як минула ніч у найгарячіших точках України.

Протягом минулої доби противник завдав 7 ракетних та 32 авіаційних удари, здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів російських окупантів зазнали райони понад 35 населених пунктів Дніпропетровської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

Дніпропетровська область

Вчора голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що ввечорі у передмісті Кривого Рогу пролунало чотири вибухи. Жертв немає, масштаби руйнувань з‘ясовуються. Сьогодні в ранковому звіті ОК "Південь" була підтверджена ця інформація. Там повідомили, що ворог атакував ракетами об’єкт критичної інфраструктури Криворіжжя. Без людських втрат.

Окрім цього, протягом ночі російські окупанти обстрілювали з РСЗВ та важкої артилерії Нікопольский район. Постраждала 80-річна жінка. Вона отримала медичну допомогу та лікується вдома.

Ракетний удар по агропідприємству Запоріжжя та атака об'єкту критичної інфраструктури Дніпропетровщини: злочини рф в Україні за минулу добу, фото-1

Запорізька область

Російські війська протягом 9 листопада обстрілювали Запорізьку область 71 раз. Під атакою окупантів були 35 об'єктів інфраструктури у 16 населених пунктах області.

Своїми обстрілами росіяни зруйнували 11 об'єктів і поранили одну людину.

А сьогодні, близько 07:00 10 листопада обстріляли Вільнянськ, 4 прильоти з РСЗВ С-300. Зруйноване приватне агропідприємство. Бомбили ангари. Пошкоджені господарські споруди і техніка. За попередніми даними, минулося без жертв.

Ракетний удар по агропідприємству Запоріжжя та атака об'єкту критичної інфраструктури Дніпропетровщини: злочини рф в Україні за минулу добу, фото-2

Харківська область

За минулу добу російські загарбники обстрілювали з артилерії різних типів села та міста Харківської області, що знаходяться близ кордону з РФ, а також – з лінією зіткнення.

О 23:22 внаслідок ракетного обстрілу Куп'янська сталася пожежа в будівлі магазину. Горів дах на площі 500 кв.м. З пораненням госпіталізований 36-річний чоловік. 

Миколаївська область

Протягом середи 9 листопада російські військові обстріляли Миколаїв з РСЗВ "Смерч". Поранення отримала одна людина. Пошкоджено хлібозавод, приватне підприємство та приватний сектор. Осколкові поранення отримала одна людина.

Донецька область

Через обстріли кремлівських окупантів протягом доби на Донеччині загинули троє мирних людей та ще 12 отримали поранення. За 9 листопада стало відомо про 3 цивільних, убитих росіянами в Донецькій області: 2 — у Бахмуті та 1 — у Павлівці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
24 лютого на території України підступно вдерся ворог. Українці об'єдналися проти країни агресора та завзято та героїчно обороняють державу. Разом мы переможемо! Віримо у ЗСУ! Віримо в Україну! Бий ворога!
Оголошення
live comments feed...