• Головна
  • На фоні новин про здачу Херсона повідомляється про загибель колаборанта стресоумова
17:45, 9 листопада 2022 р.

На фоні новин про здачу Херсона повідомляється про загибель колаборанта стресоумова

На фоні новин про здачу Херсона повідомляється про загибель колаборанта стресоумова

У росії трублять про загибель у Херсоні колаборанта кирила стремоусова, котрий працював на окупаційну адміністрацію в Херсоні. Його колеги з окупованих територій написали публікації з приводу "гіркої втрати патріота росії".

Про це повідомляє сайт 056.

Як пишуть пропагандистські російські ЗМІ, стремоусов загинув в дорожній аварії у рідному місті колаборанта - Генічеську.

Гауляйтер тимчасово окупованої частини Херсонської області володимир сальдо підтвердив смерть свого заступника стремоусова.

Також співчуття висловив губернатор Севастополя михайло развожаєв, зазначивши, що він був справжнім патріотом росії.

Цікаве співпадіння, що за день до новин про смерть, стремоусов завив, що ЗСУ намагаються "намацати" лінію оборони армії рф на Херсонському напрямку. А також повідомив про готовність до прийняття "найскладніших" рішень, вочевидь, натякаючи на ймовірний відступ окупантів з міста. Окрім цього він збрехав про те, що у місті з'явилося світло.

"ДТП, в якому загинув колаборант стремоусів, було однозначно підлаштовано фсб, оскільки покидьок виступав проти відступу та здачі Херсона.

Оскільки він був розкрученою медіаперсоною та недалеким імбецилом, у якого не закривався рота, його вирішили ліквідувати", - написав радник голови МВС Антон Геращенко

У той же час, перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський розповів, що можливо, загибель стремоусова – це інсценування, оскільки фото з місця ДТП немає навіть за кілька годин після події.

Зазначимо, що одразу після новин про смерть стремоусова в мзс вкотре повідомило, що вони готові до переговорів з Україною з огляду на реалії, що складаються на даний момент.

Також російські пропагандистські ЗМІ повідомляють, що міністр оборони російської федерації шойгу віддав наказ командувачу так званої "спецоперації" в Україні суровікіну приступити до відведення військ за річку Дніпро.

Що з цього є дійсністю, а що грою росії, невдовзі буде зрозуміло. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #стремоусов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...